پایلوت ۲۰۱۷ با اندروید و iOS

هوندا به فاصله تنها یک سال از عرضه نسل جدید کراس‌اوور سایزمتوسط سه‌ردیف سرنشین خود یعنی پایلوت، مدل ۲۰۱۷ آن را با تغییراتی به بازار می فرستد.

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، در مدل جدید، غیر از تریم پایه، تمامی پایلوت ها مجهز به رابط کاربری اندروید و iOS شده اند. روی صفحه نمایش ۸اینچی لمسی نیز روکش مقاوم‌تری کشیده شده که جذب لکه و اثر انگشت کمتری دارد. در ضمن، کابین تماما پوشش‌یافته با چرم سیاه رنگ که پیش تر، تنها مختص بالاترین تریم بود، حال برای تمامی مدل‌هایی که دارای رنگ بدنه آپشنال سفید الماسی اطلسی باشند، قابل سفارش است. البته این تغییرات، ۲۳۰ دلار به قیمت پایه تریم‌های مختلف اضافه کرده و حال، این رقم از ۳۱.۴۷۵ دلار برای مدل پایه آغاز می شود و در بالاترین تریم یعنی Pilot Elite که بصورت استاندارد دارای امکانات بیشتری از جمله سانروف پانورامیک، صندلی های راحتی مجزای ردیف دوم با گرمکن،‌چراغ های LED اتوماتیک جلو و سیستم انتقال قدرت به هر چهار چرخ با سامانه توزیع متغیر گشتاور است، به ۴۷.۹۵۰ دلار می رسد.
محرک پایلوت ۲۰۱۷ نیز همان موتور V۶ ۳.۵ لیتری ۲۸۰ اسبی مدل قبل است که در تریم های بالارده تورینگ و الیت، متصل به گیربکس ۹ سرعته اتومات بوده و شتاب ۰ تا ۱۰۰ زیر ۷ ثانیه به این کراس‌اوور تقریبا ۲ تُنی می‌دهد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.