به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایران جیب ، شرکت ایران خودرو، تاسیس سال 1341 به عنوان بزرگترین خودروساز خاورمیانه که در ردهبندی 20 تولید کننده جهانی خودرو قرار داشته و دارای 54% سهم بازار تولید خودرو در ایران و دارای سه سایت تولید در خارج از کشور و صادرات خودرو به سی و دو کشور جهان بوده و شرکت پژو فرانسه (PSA) ،که فعالیتی بیش از 30 سال در بازار ایران داشته و دارای سه برند و میزان فروش سه میلیون خودرو در جهان در سال 2015 و دومین خودروساز بزرگ اروپا و به 160 کشور جهان صادرات داشته، در تاریخ اول تیرماه 1395 قراردادی نهایی را امضا نموده اند که به موجب آن با تشکیل شرکت مشترک جوینت ونچر (JV) جهت تولید و واردات آخرین نسل محصولات پژو در ایران اقدام نمایند.
این شرکت مشترک 50-50 ،بر بستر همکاری های بنیادین استراتژیک بین ایران خودرو و پژو بنا نهاده شده است طبق این قرارداد، مقرر شده است دو شرکت تا مبلغ 400 میلیون یورو در 5 سال آینده در تولید و توسعه محصولات سرمایه گذاری نمایند.
این سرمایهگذاری شامل توسعه و تجهیز قابلیت های بنیادی ساخت و راه اندازی و بازاریابی مدلهای پژو 208 و 2008 و 301 که مجھز به آخرین نسل موتورهای شرکت پژو بوده، میباشد.
توافقات طرفین در موارد زیر است:
- ایجاد شرکت همکاری مشترک در یک سایت صنعتی در تهران برای تولید آخرین نسل خودروهای پژو با پلتفرمی که برای توسعه محصولات آتی ایران خودرو نیز مورد بهره برداری قرار گیرد.
- ظرفیت سازی برای صادرات محصولات تولیدی شرکت همکاری مشترک در منطقه
- بازسازی قرارداد ساخت خودروها با برند پژو که در حال حاضر در ایران تولید شده است.
اولین خودروها در نیمه اول سال 1396 از خط تولید در سایت تهران روانه بازارها خواهد شد؛ علاوه بر این، شرکت مشترک ایران خودرو اتومبیل پژو (ایکاپ) آخرین نسل از خودروهای روز پژو را وارد کشور خواهد کرد که اولین سری از خودروهای 508 در اوایل سال 96 عرضه خواھد شد.
برای رسیدن به بالاترین درجه از رضایت مشتریان با عرضه بهترین کیفیت خدمات برای محصولات پژو که با فناوری و کیفیت بالا تولید شدهاند، کلیه فعالیت ها در خدمات پس از فروش از طریق نمایندگی های منتخب توسط ایران خودرو، ایساکو و شرکت مشترک ایران خودرو اتومبیل پژو (ایکاپ) با به کارگیری از استانداردهای پژو انجام خواهد شد. مطابق برنامه ریزی ها، تولیدات شرکت مشترک ایران خودرو اتومبیل پژو (ایکاپ) به صورت افزایشی تا سال 1399 به بیش از 200.000 خودرو میرسد.