به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا، با وجودی که بیش از 71 هزار واحد مسکن مهر پرند افتتاح شده و 17 هزار و 500 واحد در حال تکمیل است، اقبال از این شهر به دلیل کمبود خدمات زیربنایی و روبنایی و نیز نبود خطوط ریلی مناسب، پایین است. این را 6000 واحد مسکن مهر فاقد متقاضی این شهر تایید می کند.
هم اکنون قطار حومه ای تهران ـ پرند در 11 نوبت رفت و 11 نوبت برگشت، جابه جایی مسافران را انجام می دهد. با این حال حدود 70 درصد ظرفیت این قطارها خالی است. از سوی دیگر رسیدن مترو این شهر در هاله ای از ابهام قرار دارد و وعده های گاه و بیگاه مسوولان برای تکمیل مترو، تنها در حد صحبت باقی مانده است. البته عنوان می شود که ایستگاه مترو فرودگاه امام خمینی (ره) تا پایان ماه جاری مسافرگیری خواهد کرد اما ادامه مسیر به سمت پرند نیازمند بودجه ای است که بعضی افراد آن را 300 و برخی 400 میلیارد تومان تخمین می زنند. به محض محقق شدن تامین منابع، کار شروع و ظرف 6 ماه پس از آن ایستگاه به بهره برداری خواهد رسید.
بعد از آنکه شرکت عمران شهر جدید پرند از محل منابع داخلی خود 36 میلیارد تومان برای مترو پرند هزینه کرد، در سال 1392 کار را به شهرداری تهران واگذار کرده و ظاهرا شهرداری منابع کافی را برای تکمیل پروژه در اختیار ندارد. البته اواخر سال گذشته مدیرعامل شرکت مترو تهران از تامین منابع مترو پرند توسط شهرداری خبر داده بود اما مشخص نیست ساکنان پرند دقیقا چه زمانی رنگ مترو را خواهند دید.
با این حال طبق اعلام شرکت عمران شهر جدید پرند قرار است نماینده رباط کریم و بهارستان جلسه ای با جهانگیری معاون اول رییس جمهوری و آخوندی وزیر راه و شهرسازی برگزار کند تا مقدمات تامین اعتبار در اسرع وقت انجام شود.
از سوی دیگر مطابق سرشماری نفوس و مسکن سال 1395 جمعیت پرند 119 هزار نفر است؛ در حالی که اگر قرار بود جمعیت در واحدهای افتتاح شده مستقر شوند جمعیت این شهر باید بیش از 200 هزار نفر باشد.
عضو هیات مدیره شهرهای جدید در این خصوص می گوید: پایین بودن جمعیت پرند نشان میدهد که بخشی از واحدهای مسکن مهر تقاضای لازم را ندارد. البته بخشی ممکن است ناشی از ضعف امکانات شهری باشد که باید تکمیل شود. ولی قسمتی از آن با هدف ورود قشر متوسط به بازار مسکن انجام شده که بدون تقاضا مانده است.
حبیب اله طاهرخانی با بیان اینکه خدمات روبنایی مسکن مهر پرند تا حد زیادی انجام شده است گفت: بحثهای آماده سازی مهم ترین معضل پرند است که در بعضی نقاط ایجاد مشکل کرده است.
در روزهای اخیر نیز علی اکبر طاهری ـ مدیر عامل شرکت عمران پرند ـ طی بازدید از برخی پروژه های فاز 6 از نزدیک با متقاضیان و ساکنان صحبت کرده که مشکلات و موانع در خصوص خدمات رسانی به بخش های باقی مانده پروژه مطرح شده و طاهری نسبت به رفع مشکلات، دستورات لازم را صادر کرده است.
همچنین مقرر شده مشکل آب و فاضلاب بلوک ب2 رفع شود، محوطه سازی از 25 تیرماه آغاز و ظرف مدت 10 روز نیز به مرحله آسفالت برسد. مشکل آب پروژه نیز قرار است با تامین پمپ های آب به تعداد مورد نیاز حل شود و ظرف روزهای آتی آسانسورهای پروژه به بهره برداری برسد.
انتهای پیام