به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از مهر ، سردار حسین رحیمی با بیان اینکه به لحاظ قانونی شغلی به نام پارکبان دیگر وجود ندارد،افزود: این افراد جمع آوری می شوند و تنها راه حل قانونی برای فعالیت آنها این است که زیرچتر حمایت مجموعه ای قانونی مانند پلیس و نگهبان محله فعالیت کنند.
وی ادامه داد: در گذشته پارکبانان با نظارت مجموعه ای مشخص فعالیت می کردند و شهرداری نیز کنترل ویژه ای بر روی آنها داشت اما امروز دیگر این موضوع منتفی شده است.
رئیس پلیس پایتخت خاطرنشان کرد: پارکبانان باید به مجموعه ای متصل شوند که کار آموزش شهروندمداری و نظارت بر فعالیت آنها را انجام دهد تا پلیس نیز بتواند کنترل مناسبی بر نحوه کار و عملکرد این افراد داشته باشد.
به گزارش ایرنا، روزانه 6 میلیون خودرو در تهران تردد می کنند که به دلیل نبود پارکینگ کافی در سطح شهر، حاشیه خیابان ها به پارکینگی برای خودروها تبدیل شده؛ براساس آمارهای اعلام شده حدود 550 پارکبان در سطح شهر فعالیت دارند که به گفته مقامات شهرداری و پلیس پایتخت فعالیت این افراد برای اخذ وجه غیرقانونی و خلاف است.
مازیار حسینی معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران چندی پیش فعالیت پارکبان ها برای اخذ وجه بابت پارک خودرو در سطح معابر شهر تهران را غیرقانونی عنوان کرد و گفت که برای برخورد با این تخلف با دستگاه قضایی هماهنگی خواهد شد.
سردار حسین ساجدی نیا رئیس پلیس پیشین پایتخت، نیز بارها در زمان تصدی پست خود از شهروندان خواسته بود که از پرداخت هرگونه وجه نقد به افرادی تحت عنوان پارکبان خودداری کنند.
وی همچنین گفته بود که شهروندان تهرانی در صورت مشاهده این موارد، مراتب را در اسرع وقت به مرکز فوریت های پلیسی 110 و یا ماموران راهور گزارش کنند.
گفتنی است در بیشتر خیابان های اصلی تهران، دستگاههای پارکومتر نصب و راه اندازی شده و دریافت وجه از رانندگان برای پارک خودرو در محدوده های مشخص نیز به صورت مکانیزه انجام می شود.