به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا، مدیرعامل شرکت توزین الکتریک کاشان در حاشیه بهره برداری خط تولید این نوع باسکول به خبرنگاران گفت: سنسورهای WIM با ضریب خطای وزنی زیر پنج درصد قادر است در تمام انواع سطوح جاده ای مانند آسفالت سخت، معمولی و سیمانی نصب شود.
مرتضی پویان، نصب این باسکول را بسیار سریع و آسان دانست و اظهارکرد: این سامانه به هیچ تمهیدات پیچیده ای برای نگهداری آن در سطح جاده ها و یا تعمیر و بازبینی های کوتاه مدت نیاز ندارد.
وی افزود: این سازمانه افزون بر ذخیره سازی وزن محوری خودرو، تشخیص وسایل نقلیه بیش از حد مجاز سنگین برای محافظت از جاده ها و پلها را نیز انجام می دهد.
وی، تردد (رفت و آمد) شمار ماشین با 13 کلاس خودرو به صورت آنلاین و ارسال به سامانه جامعه سازمان حمل و نقل جاده ای کشور و ثبت تخلف را از دیگر ویژگی های این سامانه بیان کرد و گفت: شناسایی خودروها با بار اضافه و سرعت غیرمجاز از دیگر مزیتهای این سامانه است.
پویان خاطرنشان کرد: پیشتر از سیستم کوارتزی برای توزین خودروها بهره گیری می شد که همواره با مشکلاتی مواجه بود اما هم اکنون این سیستم ها به نسل جدید «لودسل» تجهیز شده است.
وی مدت زمان اجرا و نصب این سیستم در محل را با کمترین زمان ممکن در مقایسه با سامانه های خارجی 15 روز برشمرد و تصریح کرد: مهمترین ویژگی این سامانه در قیاس با سامانه های قدیمی آن است که می توان آن را بر اساس ویژگی های جاده طراحی و نصب کرد اما سامانه های قدیمی فقط در جاده های بسیار هموار و مسطح قابل نصب بود.
مدیرعامل شرکت توزین الکتریک کاشان همچنین ظرفیت قراردادی فعلی این شرکت را 65 سامانه توزین خودرو در حال حرکت برای برخی از جاده های کشور بیان کرد و افزود: تولید و بومی سازی این سامانه در شرکت توزین الکتریک 400 هزار دلار صرفه جویی ارزی داشته است.
پویان با اشاره به اینکه راه اندازی خط تولید سامانه توزین خودرو در حال حرکت بطور مستقیمم برای بیش از 150 نفر شغل ایجاد کرده است، یادآور شد: ضریب دقت این سامانه بالای 90درصد است.
نخستین سامانه توزین خودرو در حال حرکت (WIM) روز گذشته (چهارشنبه ) در جاده ر اردستان - کاشان با حضور عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی بهرهبرداری شد.