به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا، محمد حسن زدا با حضور در گفتوگوی شبکه خبر افزود: گروه دوم رانندگان، خودمالک هستند و از پوشش قانون کار خارج هستند و از این رو مشمول قانون سخت وزیان آور نیستند و همچنین بیمه بیکاری و غرامت دستمزد ایام بیماری نیز دریافت نمی کنند.
زدا گفت: در سالهای اخیر تلاش شده قانون کار را به گروه دوم رانندگان کار تعمیم دهند که این کار صحیح نیست و باید برای این گروه قانون و شرایط جدید تعریف شود.
معاون بیمه ای سازمان تامین اجتماعی اظهار کرد: در سال ٨٩ توافق نامهای میان سازمانهای هدفمندی یارانهها و تامین اجتماعی منعقد شد و سازمان هدفمندی یارانهها متعهد شد رانندگان را تحت پوشش ببرد و بر این اساس ١٣,٥ درصد حق بیمه را راننده و ١٣.٥ درصد را این سازمان به عنوان سهم کارفرما بپردازد.
وی افزود: بیمه رانندگان آغاز شد و امروز ٩٥ هزار راننده در کشور تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی هستند که خدمت رسانی به این قشر زحمتکش موجب افتخار این سازمان است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، زدا گفت: اما سهم کافرمایی حق بیمه رانندگان به سازمان تامین اجتماعی پرداخت نشد و این سازمان بیش از ٣ هزار میلیارد تومان از سازمان هدفمندی یارانهها بابت سهم کارفرمایی طلب دارد و از سوی دیگر با قانونی روبرو هستیم که اگر بدون تامین اعتبار فعالیتی انجام دهیم تخلف کردهایم.
وی با اشاره به دعوت دکتر علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از رانندگان و بررسی مسائل صنفی و بیمهای آنها در جلسهای گفت: به همین علت کارگروهی بیمهای و دبیرخانه دائمی برای آن تشکیل شد تا مشکلات این افراد در این کارگروه رفع شود.
معاون بیمهای سازمان تامین اجتماعی تصریح کرد: این سازمان حامی رانندگان است و دکتر نوربخش مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی نیز به بررسی مسائل بیمه ای رانندگان در این کارگروه تاکید کرده است.