به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از روابط عمومی شهرداری کرمانشاه،حامد لعل بخش با اشاره به آغاز آزمایشی طرح پرداخت الکترونیک کرایه تاکسی اظهار داشت: در ابتدای امر پرداخت الکترونیک در خطوط دانشگاه آزاد و فرودگاه اجرا می شود.
وی افزود: این کار بر اساس تفاهم نامه ای که سازمان تاکسیرانی با پست بانک وشرکت کارت اعتباری ایرانیان منعقد کرده است صورت می پذیرد و بر اساس این تفاهم نامه رانندگان تاکسی برای نصب دستگاههای کارت خوان بر روی تاکسیها هیچ گونه مبلغی را پرداخت نمی کنند و در ازای خراب شدن و یا مفقود شدن دستگاه تضمینات لازم از جمله سفته از راننده اخذ می شود.
سرپرست شهرداری کرمانشاه درباره تنوع کارتهایی که امکان پرداخت کرایه با آنها وجود دارد، تصریح کرد: همه کارتهای عضو شبکه بانکی شتاب امکان پرداخت کرایه از طریق این دستگاه را دارا می باشند.
وی در ادامه با اشاره به برگزاری دوره های آموزشی برای تاکسیرانان مشمول اجرای طرح خاطر نشان کرد: در این دوره ها چگونگی کارکردن با دستگاهها، چگونگی انتقال اطلاعات به حساب تاکسیرانان و سایر شرایط استفاده و نگهداری از دستگاه های کارت خوان آموزش داده می شود.
سرپرست شهرداری کرمانشاه افزود: به منظور هوشمندسازی سیستم حمل و نقل عمومی (تاکسی) و ایجاد بستر مناسب درخصوص استفاده از این خدمات برای عموم مردم و افزایش سطح رفاه تاکسیرانان، اقداماتی در زمینه های مختلف صورت گرفته است.
وی تجهیز تاکسی به دستگاه کارتخوان، امکان پرداخت کرایه با کارت بانکی و کیف پول، امکان پرداخت کرایه با موبایل را از جمله اقدامات هوشمندسازی دانست.
لعل بخش خدمات رفاهی ارائه شده به تاکسیرانان مشمول طرح پرداخت الکترونیکی را شامل اعطای اعتبار 5 تا 15 میلیون تومانی برای خرید کالا و دریافت خدمات خودرویی مانند صافکاری، نقاشی، مکانیکی به صورت اقساطی ، دریافت خدمات پزشکی به صورت اقساطی مانند دندانپزشکی و فیزیوتراپی ، امکان خرید لاستیک به صورت اقساطی ، امکان دریافت بیمه خودرو به صورت اقساطی، امکان دریافت خدمات آموزشی و فنی برای تاکسیرانان و خانواده آنها به صورت نقدی و با شرایط ویژه و اقساطی عنوان کرد.
وی تصریح کرد: برای استفاده از خدمات و تسهیلات کارت اعتباری برای رانندگاه تاکسی ، معرفی نامه سازمان تاکسیرانی الزامی است.