به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا ، مرتضی ضامنی افزود: در حال حاضر دو گروه ناوگان رسمی و غیررسمی در سطح شهرها اقدام به جا به جایی مسافر می کنند، گروه اول که شامل ناوگان رسمی (تاکسی، اتوبوس و تاکسی های اینترنتی) است، به طور کامل بر آنها نظارت داریم و هرگونه تخلف که در این ناوگان مشاهد و گزارش شود، پیگیری می کنیم.
وی ادامه داد: اما ناوگان گروه دوم (ناوگان غیررسمی) شامل مسافربرهای غیرمجاز است که در زمینه مسافرکشی هم تخلف می کنند و مشمول جرائمی در این خصوص نیز هستند که کنترل و نظارت بر آنها به عهده ما نیست.
مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی تاکیدکرد: با اعلام مردم و شهروندان از تخلف در گروه اول و رسمی ناوگان عمومی شهری به اتحادیه تاکسیرانی و تعزیرات حکومتی با هرگونه تخلف این رانندگان به خصوص افزایش کرایه برخورد خواهد شد.
وی افزود: این برخورد علاوه بر بازرسی هایی است که توسط نیروهای اتحادیه تاکسیرانی انجام می شود و بر اساس آیین نامه هیات وزیران و کمیته انضباطی این موارد و مازاد دریافت کرایه توسط راننده پیگیری می شود. لازم است شهروندان نیز در این زمینه همکاری لازم را داشته باشند و موارد تخلف را به اتحادیه تاکسیرانی، سازمان های تاکسیرانی شهرها و سازمان تعزیرات حکومتی اعلام کنند.
ضامنی در خصوص سهمیه بنزین درنظرگرفته شده برای تاکسی ها نیز گفت: به دنبال سهیمه بندی بنزین، سهمیه ای برای ناوگان حمل و نقل عمومی درنظرگرفته شده است.
وی توضیح داد: مطابق بسته مصوب سهمیه بنزین برای ناوگان حمل و نقل عمومی و آژانس شهری (تاکسی تلفنی) درخصوص خودروهایی که تاکنون توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت یا سازمان شهرداریهای کشور ساماندهی شدهاند، 200 لیتر برای خودروهای تکسوز و 120 لیتر برای خودروهای دوگانهسوز طی دو ماه آینده در پایان هر ماه به صورت اعتباری و پس از معرفی کارت، در کارت بانکی رانندگان شارژ میشود.
ضامنی افزود: برای سرویس مدارس، ادارت کل آموزش و پرورش، شهرداریها و مدارس موظف هستند تمام اطلاعات را در سامانه سپند ثبتنام کنند و سهمیه این خودروها در قالب اعتبار و بر اساس پیمایش انجام شده در پایان ماه، در کارت اعتباری آنها شارژ خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: از ابتدا قرار بود که سهمیه تاکسی های درون شهری 200 لیتر در ماه و تاکسی های ون هم 400 لیتر در ماه باشد که با توجه به ارائه ادله کافی وزارت کشور و اتحادیه تاکسیرانی شهری کشور این سهمیه برای تاکسی های درون شهری به 250 لیتر و ون به 600 لیتر در ماه افزایش یافت.
ضامنی تصریح کرد: بر اساس اعلام شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی، سهمیه تاکسی های درون شهری و ون ها در هر ماه مختص به همان ماه است و قابل ذخیره برای ماه های دیگر نیست و باید در همان ماه مصرف شود، اما در مورد آژانس ها و سرویس مدارس که کارت بانکی آنها شارژ می شود، اعتبار موجود در کارت قابل انتقال به ماه دیگر است، اما باید در نظر داشت که این اعتبار فقط مخصوص سوخت گیری است.
مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی اعلام کرد: از مدت ها قبل به منظور تامین رفاه رانندگان تاکسی، لاستیک با نرخ مصوب توزیع شد و همین طور کارت های بانکی اعتباری معیشتی نیز برای رانندگان تاکسی در نظر گرفته شده بود. این خدمات همچنان ادامه دارد و سعی بر این است تا این گونه خدمات در حوزه معیشتی و خودرو برای رانندگان تاکسی را افزایش یابد.