وی در ادامه به نشستهای فصلی مسئولان دستگاه قضائی با فرماندهی انتظامی و کلانتریهای استان در راستای کاهش جرائم اشاره و هدف اصلی آن را برداشتن موانع پیش روی نیروی انتظامی در مأموریتها ذکر کرد.
دادستان قم با بیان اینکه حساسیت استان قم باعث شده تا وقوع برخی حوادث جنبه ملی و گاهاً فرا ملی پیدا کند، گفت: برخورد با بدحجابی به دلیل جریحهدار کردن عفت عمومی همواره در دستور کار پلیس و دستگاه قضائی است.
کاهه با اشاره به اینکه اخلال در نظم صرفاً استفاده از سلاح سرد نیست بلکه مزاحمتها، آلودگی صوتی و دور دور کردن خودروها را نیز شامل میشود، افزود: تکرار جرمی مانند آلودگی صوتی هدفمند بوده و با توجه به شعار دادستانی یعنی قانون در خدمت عدالت بدون اغماض با این افراد برخورد میشود.
وی با بیان اینکه تعاملات فی مابین پلیس و دستگاه قضائی به نفع جامعه است به آسیب شناسی برخی جرائم در قم اشاره و افتتاح مجتمع قضائی در قم را از نمونههای آن برشمرد که منتج به کاهش برخی جرائم شده است.
دادستان قم همچنین ایجاد مجتمع تخصصی تصادفات را از دیگر اقدامات دستگاه قضائی در قم دانست که پزشکی قانونی، نماینده بیمه و قاضی در آن حضور دارند، تصریح کرد: طی سال گذشته 70 نفر به دلیل ایجاد تصادفات ساختگی در قم دستگیر شدند.
وی در ادامه به ایجاد مجتمع تخصصی فضای مجازی در قم با وجود 3 قاضی و تشکیل شورای فضای مجازی با حضور نمایندگان پلیس فتا، اداره اطلاعات و سپاه در این رابطه اشاره کرد.
کاهه، سپس ضمن تأکید بر مبارزه با خرده فروشان مواد مخدر در قم، گفت: هر چه تعامل بین نیروهای انتظامی، عملیاتی و قضائی در استان بیشتر باشد بهتر به نتیجه خواهیم رسید.
کلانتریهای قم تقویت میشوند
فرمانده انتظامی استان قم نیز در این دیدار بر ضرورت تأسیس و تقویت کلیه کلانتریهای استان تأکید کرد.
سردار عبدالرضا آقاخانی با بیان اینکه هدف دستگاه قضائی و نیروی انتظامی مشترک است، اظهار داشت: دشمنان در تلاش هستند تا بین این دو سازمان اختلاف ایجاد کنند اما تا به امروز نتوانستهاند به خواسته خود دست پیدا کنند.
وی سپس بر ضرورت ایجاد دو پایگاه پلیس آگاهی در استان تأکید کرد و افزود: نیروهای ستادی دارای توان عملیاتی شناسایی شدهاند و در کلانتریها از وجودشان بهره خواهیم گرفت.