به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از ایرنا، ایرج دست نشان روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: با توجه به تماس های مکرر از سوی شهروندان استان زنجان با اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان، اشخاص ناشناسی طی تماس تلفنی با همشهریان به ویژه رانندگان با موضوع صدور و ارائه کارت هوشمند جهت انجام امداد جادهای از طرف این سازمان اقدام می کنند.
وی تاکید کرد: رانندگان و صاحبان خودروهای سبک و سنگین فریب این افراد ناشناس را نخورند چرا که کارتی در این خصوص ارائه شده باشد توسط کلاهبرداران بوده، فاقد اعتبار و جعلی است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان زنجان گفت: عوامل کلاهبرداری کارت را با پیک به راننده یا مخاطب مورد نظر تحویل می دهند و هزینه آن را نقدی دریافت میکنند.
دست نشان متذکر شد: همشهریان آگاه باشند هر تماس تلفنی با عنوان اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای در خصوص ارائه تسهیلات، خدمات امداد خودرو، تعمیرات و دیگر موارد غیرقانونی است.
وی تاکید کرد: چنانچه افرادی خواهان دریافت چنین تسهیلات و خدماتی باشند می توانند خود آنان حضوری به مراکز امداد خودروی دارای مجوز از سازمان حمل و نقل جاده ای آن را دریافت کنند.
به گزارش ایرنا، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان زنجان گفت: مراکز امداد خودرو دارای مجوز از این اداره کل فقط در محدوده این استان می توانند فعالیت کنند.
31 دستگاه نظارت تصویری و 54 دستگاه تردد شمار در مسیرهای ارتباطی استان زنجان فعال است.
20 دستگاه دوربین ثبت تخلف عبور و مرور در آزاد راه های زنجان - تبریز و زنجان - قزوین نصب شده و تخلف های رانندگان با این دستگاه ها ثبت می شود.
استان زنجان حدود پنج هزار و 600 کیلومتر آزادراه، بزرگراه، راه های اصلی و فرعی دارد که از این میزان چهار هزار کیلومتر راه روستایی و 10 هزار و 400 کیلومتر راه هم سنگ است.