به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» مهر، استراتژیک بودن شهرستان ایوان برای استان باعث شد در دهه های اخیر راه های مواصلاتی این شهرستان مورد توجه قرار گیرد تا جایی که کلنگ احداث سومین تونل بزرگ ایران یعنی قلاجه در سال 90 در ایوان به زمین زده شد.
این تونل بالاخره بعد از وقفه طولانی تونل در آبان سال 96 مورد بهره برداری قرار گرفت، اما چندی طول نکشید که دوباره مسدود شد و ترددها از گردنه قلاجه از سر گرفته شد.
تونل دسترسی مردم منطقه را به استان کرمانشاه آسان تر می کند
محمد ایازی از رانندگانی که روزانه در طول این مسیر تردد دارد در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: جاده قلاجه بسیار پر پیچ و خم است، پیچ های پی در پی و حادثه خیز که گاه و بیگاه خودروها را به مهمانی دره های عمیق می کشاند.
وی گفت: برخی از رانندگان به محورهای این جاده آشنایی ندارند بر همین اساس پیچ های این جاده خطرات جانی برای آنها دارد.
سرهنگ رضا همتی زاده رئیس پلیس راه ایلام در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با بهره برداری از تونل اربعین 12 کیلومتر گردنه در محور ایلام- اسلام آباد برداشته می شود.
وی افزود: تونل اربعین به عنوان شاهراه استان چنانچه به بهره برداری برسد می تواند دسترسی مردم منطقه را به استان کرمانشاه آسان تر کند.
تکمیل پروژه در فاصله کمتر از 10 روز به اتمام می رسد
مسئولان می گویند همه امکانات موجود را برای بازگشایی تونل به کار گرفته اند.
امید علی سبزی فرماندار ایوان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: برای تکمیل پروژه از 13 تیرماه این تونل مسدود شد که به شکل دائم روشنایی آن نصب شده است.
وی گفت: 80 درصد روشنایی پروژه به اتمام رسیده و تکمیل پروژه در فاصله کمتر از 10 روز به اتمام می رسد.
تونل اربعین یکی از طرح های مهم حوزه راه برای سهولت در تردد زوار است، امیدواریم این تونل که با هدف حذف پیچ های پی در پی و حادثه خیز گردنه قلاجه و کاهش استهلاک احداث شده ه هر چه زودتر مورد مرمت و بهسازی قرار گیرد تا دوباره ترددها از این تونل از سرگرفته شود.
کد خبر