به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از ایسنا، حسین محمدی اظهار کرد: پروژه انتقال تونلی آب از رودخانه کرج به تهران در دولت نهم و دهم، انجام و عملیات اجرایی آن اسفند 92 به پایان رسید.
مدیرکل سابق محیط زیست استان البرز افزود: در همان زمان و پس از پایان عملیات اجرایی، آب منطقهای به صورت آزمایشی انتقال آب را شروع کرد اما پس از مکاتباتی که آن زمان در خصوص مخاطرات جدی این پروژه از طرف محیط زیست، فرمانداری و استانداری با وزارت نیرو صورت گرفت این کار متوقف شد.
وی در ادامه با بیان اینکه آب رودخانه کرج موجب حیات، نشاط و اشتغال در این منطقه شده و همه اینها به آب رودخانه وابسته است، خاطرنشان کرد: پس از طرح این مسائل مقرر شد که محیط زیست طی یک طرح مطالعاتی حقآبه زیست محیطی رودخانه کرج را برآورد کنیم تا به صورت علمی و فنی از این رودخانه دفاع کنیم. تا سال گذشته که بنده مدیرکل محیط زیست استان بودم این طرح 80 درصد پیشرفت داشت.
محمدی با انتقاد از هزینه سنگینی که برای احداث تونل و انتقال آب به تهران صورت گرفته است، گفت: اگر قصد مسئولان تامین آب شرب سالم شهروندان تهرانی بود میتوانستند 10 درصد همین هزینه را به حذف منابع آلاینده رودخانه، تجهیز روستاها و واحدهای خدماتی به شبکه جمعآوری فاضلاب و احداث تصفیهخانه کنند. همچنین از آنجایی که بخش زیادی از منابع آلاینده رودخانه از ورود مواد نفتی ناشی میشود، گازرسانی به روستاهای اطراف رودخانه نیز تاثیر زیادی در حذف آلایندهها دارد.
وی در پایان تصریح کرد: زبالههای جاده چالوس نیز با بخش اندکی از هزینه این پروژه میتوانست مدیریت شود.