به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا ، محمد پذیرا افزود: از این تعداد 10 هزار دستگاه خودرو فاقد معاینه فنی بودند که اخطار تهیه معاینه فنی به آن ها ابلاغ شد.
وی اظهار داشت: همچنین بیش از سه هزار خودرو به دلیل دودزا بودن به تعمیرگاه منتقل شدند تا با تعمیرات لازم از ایجاد آلودگی بیشتر در سطح شهر جلوگیری شود.
وی گفت: در پنج ماه نخست سال جاری از طریق بازدیدها و گشت های مختلف زیست محیطی، بیش از 17 هزار تخلف زیست محیطی در شهر مشهد شناسایی شد که 80 درصد آنها متعلق به خودروهای دودزا بوده است.
پذیرا افزود: هشت درصد تخلفات زیست محیطی نیز مربوط به پسماند تولید شده در شهر، هشت درصد مربوط به آلودگی صوتی، 2 درصد مربوط به آلودگی نوری و 2 درصد نیز دیگر آلایندگی های زیست محیطی بوده است.
وی اظهار داشت: کلانشهرهای کشور از جمله شهر مشهد با معضل آلودگی هوا به عنوان چهارمین عامل خطر مرگ و میر در دنیا مواجه هستند و ابعاد مختلف زندگی شهروندان تحت الشعاع این خطر زیست محیطی قرار گرفته است لذا برخورد با منابع آلاینده های زیست محیطی باید به عنوان یکی از مهمترین اولویت های حوزه معاونت خدمات شهری شهرداری مشهد مورد توجه ویژه قرار گیرد.
پذیرا گفت: هم اکنون فاز اول و دوم سند توسعه محیط زیست، مطالعات پیوست زیست محیطی حریم شهر و انتشار فهرست آلاینده ها از پروژه های مطالعاتی و پژوهشی مرتبط است که از ابتدای سال جاری تاکنون در دستور کار قرار گرفته و در حال انجام است.
روزانه بیش از یک میلیون خودرو در شهر مشهد تردد می کنند که سالانه 150 تا 200 هزار تن آلایندگی دارند.