به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از از وزارت صنعت، معدن و تجارت، در این مراسم «سید محمد موسوی» معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت، افتتاح این پروژه را گامی بزرگ در راستای نیل به خودکفایی انجام تست های آزمایشگاهی صنعت خودرو در کشور دانست.
وی به نقش مهم آزمایشگاههای مرجع استاندارد در کنترل سلامت جامعه و ارتقای کیفیت محصولات تولیدی بهمنظور توسعه صادرات کشور اشاره کرد و خواستار تلاش هرچه بیشتر فعالان این بخش در راستای ارتقای شاخصهای استانداردی با حمایت های وزارت صمت شد.
معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت، خواستار تقسیم کار ملی در راستای نوسازی ماشین آلات خطوط تولیدی و راه اندازی آزمایشگاههای مرجع کشور که درحال حاضر خلاء حضور آنها وجود دارد، شد.
وی بیانداشت: اکنون آزمایشگاههای اتصال کوتاه در صنعت برق و مترو، آزمایشگاههای انرژیهای تجدیدپذیر، آزمایشگاههای گواهی ایمنی خودرو و آزمایشگاههای تست تجهیزات شبکه 5G در کشور فعالیت ندارند و لازم است در راستای تقسیم کار ملی و با حمایت از بخش خصوصی توسط سازمان ملی استاندارد ایران، وزارتخانههای صمت و ارتباطات و فناوری اطلاعات، این کمبودها در کشور رفع شود.
سازگاری الکترومغناطیس خودرو و تجهیزات الکتریکی آن از جمله استانداردهای الزامی برای همه خودروهای با ساختار احتراق داخلی و یا خودروهای الکتریکی است. بهعبارت دیگر همه قطعات الکتریکی خودرو باید بهصورت امن و مطمئن از نظر تابش امواج الکترومغناطیس با یکدیگر عمل کنند. عملکرد موتور، سیستم احتراق، جرقهزنی و غیره نباید هیچگونه تأثیر منفی در سیستمهای الکترونیکی، کنترلی و هدایتی خودرو داشته باشد. علاوه بر این، یک ساختار کامل خودرو باید سطح معینی از اختلالات الکترومغناطیس را به محیط اطراف یا خودروهای مجاور ساطع کرده و از سویی دیگر نسبت به اختلالات تابشی و هدایتی فضای بیرون نیز مصونیت داشته باشد، بهنحوی که ایجاد اختلالات خارجی موجب هیچگونه تغییری در عملکرد خودرو نشود.