به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو» به نقل از مهر، احمد دنیامالی در پاسخ به این پرسش که چرا هنوز موتورسیکلت های برقی و تاکسیهای هیبریدی در سطح شهر مشاهده نمی شوند، گفت: تغییر یک سیستم حمل و نقلی کار سختی است هر چند فعالیتهایی در این حوزه انجام شده و در حال انجام است، اما اینکه یک سیستم جدید وارد حمل و نقل شهر شود، کار بسیار دشواری است.
وی با بیان اینکه باید برای جایگزینی موتورسیکلتهای برقی با موتورسیکلت های بنزینی به سمت تولید داخل برویم، افزود: اگر بتوانیم خودمان موتورسیکلت برقی تولید کنیم، علاوه بر کاهش آلاینده ها، کارآفرینی نیز کردهایم، اما با تمامی این تلاشها هنوز موتورسیکلت های برقی و تاکسی هیبریدی در شهر قابل رؤیت نیست با وجود آنکه ما پیش بینی کرده بودیم در سال 94، 10 هزار موتورسیکلت برقی جایگزین موتورسیکلت های بنزینی شود.
دنیامالی در پاسخ به این پرسش که قیمت بالای این موتورسیکلت ها چقدر در عدم تمایل مصرف کنندگان به این موتورسیکلتها تاثیر دارد، تصریح کرد: بخشی از آن می تواند مسائل اقتصادی باشد هر چند این موتورسیکلت ها که انرژیهای پاک استفاده می کنند در دنیا نیز تکنولوژی جدید هستند، اما بخشی از آن به عادات اجتماعی مصرف در کشور ما برمیگردد. مصرف کننده باید سیستم جدید را بپذیرد و علاقه مند به استفاده از آن باشد. زمانی که مسواک باطری آمد مردم چندان از آن استقبال نکردند و همچنان از مسواک های دستی استفاده می کنند، زیرا به نظرشان مسواک های قدیمی همان کارایی را دارد. در خصوص موتورسیکلت های برقی نیز همین موضوع صدق می کند و مردم مطمئن نیستند این موتورسیکلت های برقی همان کارایی های موتورسیکلت های بنزینی را داشته باشد.