به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از مهر، علی یوسف زاده تصریح کرد: این راهدارخانه دو سوله انبار نمک و آشیانه دارد و با این وجود نیروهای راهدارمکان مناسب استقرار ندارند و در کانکس مستقرر می شوند.
وی افزود: تاکنون نزدیک پنج میلیارد ریال برای تکمیل راهدارخانه کجل هزینه شده و با پیشرفت فیزیکی مطلوب انتظار می رود تا شهریور ماه به بهره برداری برسد.
به گفته مدیر راهداری راه و شهرسازی استان علاوه بر این احداث انبار نمک در راهدارخانه صائین و احداث آشیانه در راهدارخانه اسالم به دلیل قدمت 40 ساله آن در برنامه های سال جاری پیش بینی شده است.
یوسف زاده تصریح کرد: احداث انبار نمک راهدارخانه اسالم از برنامه های سال آینده است و انتظار می رود با تخصیص مناسب اعتبار اجرایی شود.
این مسئول با تاکید به قابل استفاده بودن راهدارخانه حیران یادآور شد: راهدارخانه مرادلو نیز در دهه فجر سال گذشته به بهره برداری رسید و توانسته است نیاز این محور ارتباطی را تامین کند.
مدیر راهداری راه و شهرسازی استان عمده مشکلات راهدارخانه ها را در بودالالو و لنگان عنوان و اضافه کرد: مشکل اصلی نبود ساختمان مناسب، آشیانه خودروها و انبار نمک است و به روز سازی بودالالو در برنامه های سال آینده پیش بینی شده است.
وی تاکید دارد که با افتتاح مرادلو نیاز به ایجاد راهدارخانه در پارس آباد- مشگین شهر هستیم و در عین حال ایجاد راهدار خانه در محدوده رضی- سه راهی صحرا در جاده مشگین در دست بررسی است.
به گفته یوسف زاده استقرار در تابستان ها برای انجام امورات روزمره بوده و در زمستان با استقرار شبانه روزی با هدف برف روبی و ایمن سازی جاده ها انجام می شود.
وی با بیان اینکه در شهرهای شمالی به دلیل کوهستانی بودن ساخت راهدارخانه در اولویت نیست، افزود: در مقابل در مناطق مرکزی و جنوبی استان به دلیل کوهستانی بودن به روز سازی راهدارخانه ها اهمیت ویژه دارد.