به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از فارس، اگر چه تا به حال هیچ حمله سایبری به خودروهای هوشمند گزارش نشده، اما تعدادی از صاحب نظران امنیتی معتقدند بعد از همه گیر شدن این اتومبیل ها در سال های آینده، هکرها برای نفوذ به آنها تلاش خواهند کرد.
خطرات ناشی از موفقیت حملات هکری به خودروها بسیار جدی است. زیرا از این حملات می توان برای از کار انداختن ترمز، قفل کردن فرمان و دربها، مختل کردن سیستم تهویه مطبوع و.... استفاده کرد و به راحتی سرنشینان اتومبیل هک شده را به قتل رساند.
وزارت حمل و نقل آمریکا امیدوار است که با همکاری صنایع خودروسازی امنیت اتومبیلهای هوشمند را به حداکثر برساند و بر همین اساس توافقنامهای با تمامی شرکتهای مهم خودروساز در ایالات متحده منعقد شده است.
بر اساس توافق مذکور خودروسازان و دولت با محققان امنیت سایبری همکاری خواهند کرد تا آسیب پذیری های تولیدات خود در حوزه فناوری اطلاعات را برطرف کنند. از سوی دیگر برای ارتقای امنیت روش های به اشتراک گذاری اطلاعات میان خودروها و ... نیز تلاش خواهد شد.
به اشتراک گذاری اطلاعات مربوط به تهدیدات و آسیب پذیری های امنیتی نیز بخش دیگری از این توافقنامه همکاری محسوب میشود. در نهایت طرفین بر راه اندازی مراکز تحقیقاتی با همین موضوع به تفاهم رسیدهاند.