به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از فارس ، از جمله فناوری هایی که از این سرمایه گذاری کلان منتفع خواهند شد می توان به ارتباطات بی سیم، آگاهی هوشمند از شرایط محیطی، هوش مصنوعی و امنیت اشاره کرد.
اینتل امیدوار است از این طریق خودروهایی تولید شوند که با حداقل میزان دخالت انسانی بتوانند در جاده ها و خیابان ها حرکت کنند و امنیت عابران پیاده را به خطر نیندازند. همچنین این خودروها می توانند به طور آنی و سریع حجم زیادی از داده ها را برای افزایش امنیت و مسیریابی بهتر با یکدیگر رد وبدل کنند.
اینتل خود قصد دارد در آینده پردازنده های قدرتمندی را تولید کند که بتوانند ارائه خدمات یاد شده را از طریق اتومبیل های خودران ممکن کنند. البته خودروهای امروزی به طیف گسترده ای از حسگرها، دوربین ها و سیستم های کنترلی مجهز هستند که اطلاعات مختلف را خلق، جمع اوری، پردازش و منتقل می کنند.
برآوردها حاکیست هر یک از خودروهای خودران هر روز 4 ترابایت داده تولید خواهند کرد و صنعت خودروسازی باید زیرساخت های لازم برای تبادل این حجم از اطلاعات را به وجود آورد.
در سال های اخیر تعداد زیادی از شرکت های خودروسازی در آمریکا، اروپا و شرق آسیا برنامه ریزی برای تولید انبوه اتومبیل های خودران را آغاز کرده اند و پیش بینی می شود استفاده از این خودروها ظرف پنج سال آینده همه گیر شود.