بررسی مشخصات و ویژگیهای نسل پیشین مازراتی کواتروپورت در بازار دست دوم
همچنان در جمع بزرگان
عصر خودرو - بدونشک مدلهای مازراتی، جزو خاصترین و گرانترین خودروهای موجود در بازار داخلی هستند که اگرچه از چند سال گذشته و با توجه به محدودیتهای تعیینشده، روند واردات آنها به کشور متوقف شده است اما همچنان قیمت نمونههای دست دوم آن با برخی خودروهای لوکس صفرکیلومتر یا کمکارکرد، برابری میکند.
Friday 26 May 2017 - 15:14:00
به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، بنابراین شاید این روزها توجه خیلی از مشتریان خودروهای لوکس به سمت مدلهای جدید و پرآپشنی چون بامو 730Li و یا شاسی بلندهای لوکس مانند ولوو XC90 و پورشه ماکان جلب شده باشد اما علاقهمندان به خودروهای 8سیلندر و پرقدرت و البته مشتریانی که طالب مدلهای خاص و کمیاب باشند، باید به سراغ گزینههای دست دوم و نسبتا قدیمیتر مانند مازراتی کواتروپورت (مدلهای 2010 الی 2012) بروند که هنوز هم میتواند با ذات اسپرت و ویژگیهای منحصربهفردش، رقیب قابل توجهی برای دیگر خودروهای لوکس موجود در بازار داخلی باشد.
طراحی ظاهری
مازراتی کواتروپورت با مدل 2010 به ایران وارد شد که در واقع همان نمونه فیسلیفت 2009 است و از جمله تغییرات آن نسبت به مدلهای قبل از فیسلیفت میتوان به طرح متفاوت سپرها و جلوپنجره، آینههای جانبی نسبتا بزرگتر، تغییر در گرافیک داخلی چراغهای عقب (و بهرهگیری از لامپهای LED برای آن) و همچنین اضافهشدن نوار LED رانندگی در روز به کاسه چراغهای جلو آن اشاره کرد. همچنین مدلهای GTS از لحاظ ظاهری تفاوت خاصی با مدلهای معمولی ندارند، جز اینکه جلوپنجره آنها کمی متفاوت است و ضمنا تفاوتهایی چون تزئینات مشکیرنگ بدنه (به جای کروم)، چراغهای دودی جلو و عقب، رنگ کلیپرهای ترمز و همچنین نوع رینگها نیز جزو آپشنهای این خودرو بودهاند.
کابین و امکانات رفاهی
در کابین کواتروپورت با تلفیقی از ویژگیهای کلاسیک و اسپرت روبهرو میشوید و البته ناگفته نماند که احتمالا در نگاه اول، تعداد زیاد کلیدهای تعبیهشده روی پانل مرکزی و سبک چیدمان آنها اندکی شما را سردرگم میکند و عادتکردن به آن، کمی زمانبر خواهد بود. از طرفی رابط کاربری و فرم منوهای کامپیوتر آن نیز نسبتا پیچیدهتر از سیستمهای موجود در خودروهایی چون مرسدس بنز یا بامو به نظر میرسد اما در کل پیشنهاد ما این است که به جای تمرکز روی این مسائل، ویژگیهایی چون دوختهای منحصربهفرد صندلی و رودریها، کیفیت خوب متریال و هارمونی مناسب تریمهای داخلی را در نظر بگیرید و فراموش نکنید که معمولا پوششهای چرم طبیعی و همچنین جیر (آلکانترا) مورد استفاده در کابین مازراتی، جهت حفظ کیفیت و دوام، نیازمند نگهداری ویژه و مراقبتهای خاص هستند. فضای ردیف عقب کواتروپورت، علیرغم طول 5 متری بدنه و در مقایسه با اکثر رقبای همکلاس خود، نسبتا محدودتر است اما همانند دیگر سدانهای لوکس و مجلل، تجهیزات و امکانات رفاهی متنوعی از جمله تنظیم برقی صندلیهای جلو با حافظه، تنظیم برقی صندلیهای عقب، گرمکن و تهویه صندلیهای جلو و عقب، ماساژور صندلیها، تهویه مطبوع اتوماتیک 4نقطهای، پرده شیشههای عقب، سیستم صوتی BOSE، سیستم مالتی مدیا و نمایشگر ردیف عقب، دوربین عقب، کروز کنترل هوشمند و همچنین سیستم هشدار حرکت بین خطوط را در اختیار شما قرار میدهد که البته برخی از آنها فقط در مدلهای فول آپشن دیده میشود.
سواری و مشخصات فنی
هر دو مدل واردشده از کواتروپورت یعنی مدل معمولی و GTS دارای پیشرانه 8 سیلندر تنفس طبیعی هستند، با این تفاوت که پیشرانه GTS با وجود حجم بالاتر، 40 اسب بخار قویتر است و 30 نیوتنمتر گشتاور بیشتری را تولید میکند و به همین ترتیب، شتاب اولیه آن نیز حدود 0.5 ثانیه سریعتر از مدل معمولی است. اما از اعداد و ارقام تئوری که بگذریم، باید گفت که سواری کواتروپورت با توجه به ذات اسپرت مازراتی، به اندازه خودروهایی چون لکسس LS، مرسدس بنز S-Class و بامو نرم نیست و در واقع واکنش سیستم تعلیق، عملکرد گیربکس و همچنین پاسخگویی تیز و سریع پیشرانه آن به فشار روی پدال گاز (خصوصا در صورت فعال بودن حالت Sport) تا حد زیادی شما را به یاد خودروهای اسپرت مانند مدل گرن توریزمو میاندازد، خصوصا اینکه در هر دو مدل آن، صدای غرش گوشنواز منبع اگزوز، لذت رانندگی را دوچندان میکند. در نهایت اگر کواتروپورت یا کواتروپورت GTS را برای خرید انتخاب کردید، به خاطر داشته باشید که هزینه سرویسها و قیمت قطعات آنها،
تا حد قابل توجهی بالاتر از دیگر رقبای موجود در بازار داخلی است.
برچسب ها
خودرو دست دوممازراتیمازراتی کواتروپورت