دو دلیل سوخت بری در استانهای مرزی

عصر خودرو- نبود شغل دائم و سوخت ارزان موجب شده است تا اهالی مرزنشین شرق کشور اقدام به کار پر خطر سوخت بری کنند، کاری که درآمدش تنها به جیب دلالان سوخت می رود.

يکشنبه ۰۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۸:۰۰

دو دلیل سوخت بری در استانهای مرزی

به گزارش  پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از فارس، ظاهرا یکی از روحانیون برجسته و شناخته شده استان سیستان و بلوچستان حضور در جلسه افطاری رئیس جمهور را فرصتی دانسته تا با جلب نظر آقای روحانی در رابطه با "سوخت بران" بتواند موافقت ایشان را برای انجام قانونی سوخت بری از سوی مردم منطقه اخذ کند ظاهرا تلاش ها و درخواست وی از استاندار برای اخذ چنین مجوزی بی فایده بوده لذا تصمیم گرفته از فرصت ملاقات با رئیس جمهور برای مساعدت در این رابطه استفاده کند.

به گفته وی بالغ بر نیمی از جمعیت استان سیستان و بلوچستان به واسطه سوخت بری  (شما بخوانید قاچاق سوخت) ارتزاق می کنند!

واقعیت معضل بیکاری در استان های محروم به ویژه سیستان و بلوچستان و تبعات ناگوار آن موضوعی نیست که قابل کتمان باشد. ولی اینکه دریافت مجوز قانونی قاچاق سوخت در قالب عنوان جدید «سوخت بری» را یکی از اصلی ترین راهکارهای موجود برای ایجاد اشتغال بدانیم به ساده ترین تعبیر از چاله به چاه افتادن است.

با این مقدمه کوتاه به سراغ افرادی می رویم که در سیستان و بلوچستان به دنبال کار سوخت بری هستند و سوخت ارزان قیمت را از ایران حمل می کنند و به نزدیکی مرز می رسانند و به دلال های ان طرف می فروشند تا بتوانند از این راه امرار معاش کنند.

ظاهرا وانتنیسان مناسب‌ترین خودرو برای حمل سوخت قاچاق محسوب می‌شود امابهتر است گوییم هر نوع وسیله نقلیه ای که بتواند حتی یک گالن 20 لیتری سوخت را حمل کند می تواند وسیله مناسبی باشد تا با آن به این کار پرداخت.

علی رغم تصورات ما کسانی که اقدام به سوخت بری می کنند درآمد اندکی از این کار نصیبشان می شود و بیشترین درآمد عاید دلالانی است که آن سوی مرز اقدام به خرید سوخت می کنند.

این را یکی از همین افرادی که اقدام به سوخت بری می کند می گوید؛ ظاهرا مردم مناطق مرزنشین در استان سیستان و بلوچستان راه درآمدی دیگری ندارند و  از همین فرصت‌ها استفاده می‌کنند تا درآمد اندکی برای امرار معاش‌شان به دست بیاورند.

ظاهرا نبود فرصت های شغلی پایدار در این مناطق موجب شده است تا بیشتر اهالی این مناطق دست به چنین کارهایی بزنند که عمل با جانشان بازی می کنند.

یکی از همین سوختبران می گوید سوخت قاچاق از دیگر استانها به شهرهای مرزی می آید به طوریکه هر گالن 40 لیتری گازوئیل 350 تا 400 هزار تومان و هر گالن 40 لیتری بنزین نیز بین 450 تا500 هزار تومان به فروش می رسد اما همین گالن 40 لیتری آن سوی مرز قیمتش چندین برابر است و دلالان به ازای هر گالن 40 لیتری فقط بین 70 تا 100 هزار تومان به سوختبران پرداخت می کنند.

*بیکاری علت فراگیر شدن سوخت بری در استان های مرزی

محمدنعیم امینی‌فرد، نماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی مس گوید بیکاری در سطح استان باعث شده سوخت‌بری همه‌گیر شود. سوخت‌بران در دسته‌های سی تا چهل نفری با ماشین‌هایی که پر از بنزین است در داخل شهر و جاده‌ها تردد می‌کنند که باعث بروز حادثه‌ و ایجاد رعب و وحشت در بین مردم می‌شود.

وی ادامه می‌دهد: به دلیل نوع رانندگی خطرناک سوخت‌بران با ماشین‌هایی که عمدتا موتورهای آنها تقویت شده است حوادثی به وجود می‌آید که به سوخت‌بران و شهروندان آسیب‌های جدی مانند نقص عضو و یا مرگ می‌رساند.

امینی‌فرد به میزان درآمد سوخت‌بران اشاره می کند و می گوید سرشاخه‌های سوخت‌بران ماهیانه چیزی حدود سه میلیون تومان درآمد دارند و شاخه‌های پایین‌تر که رانندگان و افرادی که ماشین‌ها را همراهی می‌کنند را تشکیل می‌دهند ماهیانه حدود یک میلیون تومان دریافت می‌کنند.

وی با پرداختن به فعالیت‌هایی که برای بهبود وضعیت معیشتی سوخت‌بران صورت گرفته است، افزود: بارها وضعیت معیشتی سوخت‌بران را به صحن مجلس کشاندیم و از مسئولان خواسته‌ایم برای حل مشکل مردم استان راه‌حلی پیدا کنند. در غیر این صورت آسیب‌هایی چون سوخت‌بری جان افراد بیشتری را خواهد گرفت.

نماینده مردم ایرانشهر در مجلس شورای اسلامی در همین مورد ادامه می‌دهد: برای حل مشکل بیکاری در استان به ویژه بهبود وضعیت مرزنشینان پیشنهاد تاسیس تعاونی‌هایی را دادیم تا این افراد بتوانند مبالغی که از فروش سوخت به دست می‌آید را بین خود تقسیم کنند و از انجام کارهای پرخطری مانند سوخت‌بری خودداری کنند.

* درخواست مردم سیستان از مسئولان دولتی

ظاهرا در سفر اخیر حسن روحانی رئیس دولت دوازدهم به استان سیستان و بلوچستان جمعی از مردم جنوب سیستان و بلوچستان طی نامه ای اعلام کرده اند جوانان جنوب استان سیستان وبلوچستان بعلت بیکاری و بناچار بجای اینکه دست به سرقت، مواد فروشی وراه بندانی بزنند،  اقدام به سوخت بری می کنند که اکثر این جوانان از خودشان خودرویی ندارند بلکه فقط راننده هستند.

با توجه به اینکه سوخت بران مجبورند از ترس مامورین نیروی انتظامی با سرعت زیاد از بیراهه ها تردد کنند و هرروز شاهد تصادف و یا واژگون شدن خودروهای حامل سوخت شده و متاسفانه جان خودشان را از دست می دهند و در آتش زنده زنده می سوزند و برخی دست و پایشان را از دست داده و عده ای دیگر فلج شده اند و چه فرزندان و همسرانی که یتیم و بیوه می شوند و به سختی امرار معاش می کنند.

تنها امید مردم این منطقه مرز بود که متاسفانه بدلیل نامعلومی بسته شده است  و تنها تقاضایمان از  شما باز گشایی مرز بصورت چمدانی و ایجاد گذر مرزی همانند میرجاوه و ایجاد اشتغال از طریق مرز است تا دیگر هیچ جوانی در راه سوخت بری در آتش زنده زنده نسوزد و جان خود را از دست ندهد.

واقعیت معضل بیکاری در استان های محروم به ویژه سیستان و بلوچستان و تبعات ناگوار آن موضوعی نیست که قابل کتمان باشد. ولی اینکه دریافت مجوز قانونی قاچاق سوخت در قالب عنوان جدید «سوخت بری» را یکی از اصلی ترین راهکارهای موجود برای ایجاد اشتغال بدانیم به ساده ترین تعبیر از چاله به چاه افتادن است.

* سوخت ارزان علت سوخت بری

عبدالرسول دشتی سخنگوی اسبق سامانه هوشمند سوخت نیز معتقد است سوخت در کشور ما به معنای واقعی کلمه یک کالای استراتژیک است و خودکفایی در تولید آن بسیار ارزشمند و پر مشقت است. اما اینکه تاراج این تولید ملی و استراتژیک بین المللی به عنوان راهکاری برای رفع معظل بیکاری در استان های مرزی کشور بطور قانونی و حتی غیر رسمی، به باور کارشناسان اقتصادی هیچگونه دلیل منطقی نخواهد داشت.

قاچاق سوخت حتی در بهترین شرایط اقتصادی کشور هم نباید در ردیف یکی از مشاغل رسمیت یابد و از آن تحت عنوان «سوخت بری» حمایت شود. چرا که این معظل کاملا با موضوع «کول بری» که در نقاط مرزی استان های غرب کشور انجام می شود تفاوت ماهوی دارد.

بطوریکه کوله بری موجب ورود کالا به داخل کشور شده و آسیب های مرتبط با خود را به دنبال دارد لیکن سوخت بری، علاوه بر ایجاد اختلال در شبکه رسمی توزیع فرآورده های نفتی کشور، به دلیل جمع آوری سوخت یارانه ای کشور و انتقال آن توسط دلالان و سودجویان به کشورهای همسایه، دارای آسیب های سوء نظیر خطرات جانی ناشی از حمل سوخت، ورود غیر قانونی سایر کالاهای قاچاق ناشی از درآمد فروش سوخت در آنسوی مرزهای کشور، تأمین غیر قانونی سوخت مورد نیاز گروهک های تروریستی فعال در کشورهای افغانستان و پاکستان و سایر چالش های متأثر از آن است که بطور مستقیم و غیر مستقیم تبعات آن را در اقتصاد پنهان کشور لمس کرده یا خواهیم کرد.

از آنجایی که دولت به منظور مهار قاچاق سوخت در استان های مرزی بالاخص سیستان و بلوچستان، متحمل طرح های نظارتی پر هزینه مبتنی بر سامانه هوشمند سوخت نظیر اجرای طرح کدینگ، پیمایش، عرضه منطقه ای نفتگاز و سایر طرح های کنترلی شده، بدیهی می نماید که با موضوع «سوخت بری» به شدت در تعارض بوده و موافقت با آن بعید به نظر خواهد آمد.

همه صاحب نظران متفق القول هستند که نفت به عنوان ثروت ملی یک کشور محسوب شده اما قرار نیست مسئولیت حل تمام معضلات کشور را بر عهده داشته باشد. اگرچه شرایط منطقه سیستان و بلوچستان برای توسعه صنایع بالا دستی و پایین دستی نفتی محیا نیست ولی بررسی های دقیق و کارشناسی مرتبط با آمایش سرزمینی می تواند روشن کند آن منطقه برای احداث چه نوع صنایع و ایجاد اشتغال مرتبط با آن مساعد است تا بخشی از درآمدهای نفتی در راستای توسعه زیر ساخت های اشتغال زا در این منطقه تخصیص یافته و هزینه شوند.

به نظر می رسد وزارت نفت باید به شکل گسترده تری معضل کلی کشور در رابطه با محدودیت های موجود برای افزایش ظرفیت تولید انواع فرآورده های نفتی یارانه ای مخصوصا بنزین و محدودیت های ذخیره سازی، اسکله های بارگیری و خطوط لوله انتقال را با مصرف کنندگان واقعی و همچنین کارشناسان، صاحب نظران و معتمدین محلی مناطق مختلف کشور در میان گذاشته و انتظارات و سهم خواهی آنها از این ثروت ملی را به سمت درخواست های معقول و اقدامات زیربنایی هدایت نماید.

نوسانات نرخ ارزی، تفاوت فاحش نرخ داخلی با قیمت های بین المللی و کشورهای همجوار، کیفیت نسبتاً مطلوب سوخت ایران نسبت به کشورهای همسایه شرقی و همچنین نیاز مبرم کشورهای همسایه به سوخت را می توان از جمله انگیزه های اصلی قاچاق انواع فرآورده های نفتی ذکر کرد که دولت می بایست در جهت رفع این دلایل گام های موثری بردارد.

واقعی کردن قیمت حامل های انرژی در بخش های مختلف مصرف به عنوان یکی از مهم ترین راهکارها در مقطع فعلی موضوعی است که بطور جدی باید مورد نظر قرار گیرد.

برچسب ها

قاچاق سوخت
مطالب مرتبط بیشتر
دو میلیون لیتر سوخت قاچاق کشف شد کرونا، قاچاق سوخت را کاهش داد جریمه میلیاردی برای ۸ قاچاقچی گازوئیل کرونا؛ جان قاچاق سوخت را گرفت ۷۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های بوشهر کشف شد کشف ۲۷ هزار لیتر سوخت قاچاق در عملیات پلیس در دلیجان قاچاقچی سوخت ۷۲۰ میلیون جریمه شد کشف ۱.۵ میلیون لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس کشف ۱۳.۵میلیون لیتر فراورده قاچاق قاچاق گازوئیل با ۴ لیتری! توقیف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در ساوه قاچاق سوخت قبل از جایگاه است بنزین درصد بسیار پایینی از قاچاق سوخت را به خود اختصاص می‌دهد ابلاغ قریب‌الوقوع تبصره‌ای که دست قاچاقچیان سوخت را کوتاه می‌کند انهدام دو شرکت فعال در حوزه قاچاق سوخت قاچاق بنزین ارزان برای تولید کوکایین در کلمبیا هرچه قیمت‌ها واقعی‌تر شود، قاچاق کمتر می‌شود کشف و ضبط ۱۵ هزار لیتر سوخت قاچاق مبارزه با قاچاق سوخت نیاز به عزم همگانی دارد بنزین در افغانستان و عراق چقدر گران‌تر از ایران است؟ قاچاق روزانه ۷ میلیون لیترسوخت به همسایگان شرقی و غربی کشف ۵۰هزار لیتر سوخت قاچاق و روغن خودرو غیر مجاز کارت سوخت منجر به صرفه جویی ۱۰۰ میلیارد دلار در مصرف سوخت می‌شود مجراهای قاچاق سوخت با احیای کارت سوخت کشف می‌شود بیش از ۵۶ هزار لیتر سوخت قاچاق در قصرشیرین کشف شد بیشترین قاچاق از ایران سوخت گازوئیل و بنزین است چه توقعات بزرگی داریم، از این کارت کوچک ۱۳۰۰ لیتر سوخت قاچاق در سیرجان کشف شد احیای کارت سوخت برای جلوگیری از قاچاق است نه سهمیه‌بندی ۲۲ روز تا اتمام قاچاق بنزین طرح کنترل الکترونیکی باک خودروها از مرز مهران اجرایی شد ۱۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در جیرفت کشف شد تصاویر قاچاق ترانزیتی سوخت مربوط به گذشته است قاچاق روزانه ۸.۵ میلیون لیتر سوخت از کشور کشف ۳۰ هزار لیتر گازوییل قاچاق در خوزستان مصرف بنزین امسال چقدر زیاد می‌شود؟ احیای کارت سوخت، از قاچاق بنزین جلوگیری می‌کند قاچاق سوخت با خودروهای بدون پلاک از نظر شرعی محکوم است وجود باندهای مافیایی سهمیه سوخت در سیستان و بلوچستان ماجرای قاچاق بنزین از روستای معروف به اوپک ایران کشف ۲۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در شهرستان ملایر رشد ۲۳۱ درصدی کشفیات قاچاق سوخت در بوشهر "بنزین" از خودکفایی تا قاچاق گذری بر حواشی بنزین در سال گذشته ۲۱۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در جاسک کشف شد نقش حُسن نیت برای عرضه ارزان سوخت در رشد قاچاق جریمه ۷۶۰ میلیونی برای عامل قاچاق ۳۲ هزار لیتری سوخت برخورد قاطعانه پلیس با خودروهای سوخت کش در ایام نوروز خروج چند گالن بنزین از مرز قاچاق‌ گسترده نیست قیمت واقعی نشود، قاچاق سوخت ادامه می‌یابد قاچاق روزانه ۷.۵ میلیون لیتر سوخت از مرزهای سیستان و بلوچستان کشف ۱۶۰۰۰ لیتر سوخت قاچاق توسط ماموران گمرک ۷ راهکار مدیریت مصرف و قاچاق سوخت قاچاق سوخت کاهش یافت قاچاق سوخت ادامه دارد کشف ۳۱ هزار لیتر سوخت قاچاق در اشتهارد افزایش ۳۴۵ درصد قاچاق سوخت در کردستان یارانه‌‌های مخفی به چه کسانی پرداخت می‌شود؟ قاچاق روزانه ۹ میلیون لیتر بنزین از کشور ۲۰۰۰ لیتر سوخت قاچاق در ماکو کشف شد کشف ۱۲۶ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در هرمزگان جریمه ۱.۵ میلیاردی متهم قاچاق سوخت در خراسان شمالی کشف ۱۷ میلیون لیتر سوخت قاچاق در استان فارس توسط وزارت اطلاعات قاچاق سوخت کاهش یافت سود قاچاق به جیب مرزنشینان نمی رود دولت مجاز به فروش بنزین در بازارچه‌های مرزی با نرخ ترجیحی شد مدیریت ناصحیح در شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی دلیل اصلی قاچاق سوخت ۴۰ هزار لیتر بنزین قاچاق در خراسان جنوبی کشف شد راهکار مقابله با قاچاق، گران کردن بنزین نیست قاچاق روزانه ۱۱/۵ میلیون لیتر سوخت ۴ دلیل قاچاق بنزین اعلام شد لوله کشی در کف دریا برای قاچاق سوخت قاچاق سوخت با شیوه جدید بنزین دو نرخی چقدر به صلاح است؟ محکومیت ۲۹۸ میلیون تومانی متهمان قاچاق گازوئیل در کردستان تاراج سرمایه ملی تا کجا ادامه خواهد داشت؟ کاهش روزانه دو تا سه میلیون لیتر قاچاق سوخت در کشور قاچاق ۲۰ میلیون لیتر سوخت از کجا و به وسیله چه کسانی انجام می شود؟ استمرار قاچاق بنزین تا سال ۹۹ منجر به واردات می‌شود دولت پاسخ دهد چرا با حذف کارت سوخت هزاران میلیارد تومان به جیب قاچاقچیان ریخت قاچاقچیان سوخت عامل جدید تصادفات جاده‌ای سوختگیری کامیون‌های درون‌شهری منوط به داشتن بارانه شود دولت قدم اول را برای مقابله با قاچاق سوخت برداشت کارت سوخت چگونه جلوی قاچاق را می‌گیرد قاچاق سوخت کاهش یافت برخورد قاطع پلیس با پدیده خرید و فروش کارت سوخت کشف ۳.۴هزار لیتر سوخت قاچاق جلوگیری از قاچاق ۲ هزار لیتر سوخت توسط کامیون‌های ترکیه‌ای ۱۴۰ هزار کارت سوخت در زاهدان باطل شد «قاچاق» مصرف بنزین در مناطق مرزی را تا ۵۰ درصد افزایش داد سهمیه بندی ضرورت مبارزه با قاچاق بنزین است عمده قاچاق سوخت قبل ازجایگاه است کارت سوخت در دوراهی طرح های تشویقی و تنبیهی قاچاقچیان با فروش سوخت به خارج از مرز‌ها سود ۹ برابری به جیب می‌زنند تصویب مکانیزم جلوگیری از قاچاق سوخت تا ۲ هفته آینده بیش از ۳۳۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در کرمانشاه کشف شد ۱۱.۰۰۰.۰۰۰ لیتر قاچاق بنزین در روز کشف ۳۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در چهارمحال و بختیاری کاهش قاچاق بنزین بدون افزایش قیمت هم ممکن است بازار قاچاق سوخت هر روز داغ‌تر می‌شود! دلایل طرح سهمیه بندی بنزین اعلام شد قاچاقچیان سوخت هر دقیقه ۱۳۸تا ۲۷۷میلیون تومان به جیب می‌زنند کارناوال قاچاق سوخت در مرزها روزانه ۱۰ میلیون لیتر بنزین از کشور قاچاق می‌شود باند قاچاق سوخت منهدم شد دلایل افزایش قاچاق سوخت چیست؟ جریمه ۱۳ میلیاردی یک شرکت به اتهام قاچاق سوخت قاچاق گسترده سوخت از تبعات حذف کارت سوخت است کاهش مصرف بنزین با استانداردسازی خودروها تنها راه جلوگیری از قاچاق سوخت واقعی کردن قیمت آن است کارت سوخت مجددا احیا می‌شود پیشنهاد ستاد اطلاع‌رسانی و تبلیغات اقتصادی درباره کارت‌های سوخت قاچاق روزی ۱۰ میلیون لیتر بنزین به افغانستان یک میلیون و ۷۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در کرمان کشف شد قاچاق روزانه ۵ میلیون لیتر سوخت از مرز سیستان و بلوچستان سوخت‌گیری با کارت جایگاه دار ممنوع! چرا قاچاق سوخت از ایران افزایش یافته است؟ قاچاق سوخت، تهدید جدیِ اقتصادی در مرز‌های ایران انتظار نداشته باشیم با بنزین ۱۰۰۰ تومانی قاچاق نشود افزایش قاچاق بنزین با حذف کارت سوخت شخصی بررسی میزان قاچاق سوخت روی میز کمیسیون انرژی قاچاق بنزین به ۲۰ میلیون لیتر در روز رسید جلسه دولت و ستاد مبارزه با قاچاق برای احیای کارت سوخت کشف ۹۷ هزار لیتر بنزین قاچاق در سراوان کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در نیمروز باک خودروهای سواری در مرز دوغارون بازرسی می‌شود کشف بیش از ۱۰۰۰ لیتر بنزین قاچاق در قصرشیرین کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در زنجان مافیای سوخت و سرگردانی مردم سیستان و بلوچستان کشف ۱۲۵هزار لیتر سوخت قاچاق در سیستان و بلوچستان قاچاق سوخت دوباره رونق گرفت رانت سهیمه سوخت مرزنشینان آذربایجان غربی متوقف شد کشف ۱۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در زاهدان سه هزار لیتر سوخت قاچاق در منطقه مرزی گنبدکاووس کشف شد کشف ۱۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در فامنین توقیف ۱۱ دستگاه خودرو حامل سوخت قاچاق در سیستان و بلوچستان اوج‌گیری قاچاق بنزین با افزایش نرخ ارز قاچاق بنزین در جنوب کرمان پیگیری جدی مافیای سوخت در سیستان خودرو حامل دو هزار لیتر سوخت قاچاق در خوزستان کشف شد بیش از ۶ هزار لیتر سوخت قاچاق در گناباد کشف شد کشف ۵۸ هزار لیتر سوخت قاچاق در همدان کشف ۱۶ هزار لیتر سوخت قاچاق در دلگان ۲۸ هزار لیتر سوخت قاچاق در کرمانشاه کشف شد کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در ایرانشهر کشف ۳۱ هزار لیتر سوخت قاچاق در روانسر کشف سوخت قاچاق در فلاورجان توقیف هفت خودرو ترانزیتی حامل سوخت قاچاق در مرز زابل کشف ۲۰هزارلیتر سوخت قاچاق در روانسر کشف ۱۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در زاهدان کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در ایرانشهر قاچاق ماهانه حدود ۱۰۰ میلیون لیتر سوخت از سیستان و بلوچستان عوامل فروش سوخت قاچاق به زائران پاکستانی دستگیر شدند ۲۳ هزار لیتر سوخت قاچاق توسط پلیس شهرستان ایرانشهر کشف شد کشف ۳۰ هزار لیتر بنزین قاچاق در دورود عبور و مرور خودروهای سنگین عامل اصلی تخریب جاده های بانه است کشف ۱۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در سیب و سوران کشف ۳۰ هزار لیتر بنزین قاچاق در دلفان ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در البرز کشف شد جزییات فروش فرآورده‌های نفتی با قیمت پایین‌تر به مرزنشینان ۲۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در بوئین زهرا کشف شد کشف ۹۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در سیستان و بلوچستان قاچاق بنزین صفر شد ۸ هزار لیتر سوخت قاچاق در بوئین زهرا کشف شد کشف ۱۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در رشت کارت سوخت قاچاق را کاهش داد حبس و جریمه سنگین برای قاچاقچیان سوخت توقیف کامیون حامل ۲۴ هزار لیتر سوخت قاچاق در ایرانشهر کشف ۲۵۰۰لیتر سوخت قاچاق از یک دستگاه خودروی نیسان در ملایر تدبیر موفق دولت یازدهم برای جلوگیری از قاچاق سوخت کامیون حامل ۱۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در زنجان متوقف شد واردکنندگان بنزین و قاچاقچیان از حذف کارت سوخت نفع می‌برند عدم استفاده از کمربند ایمنی محموله قاچاق را لو داد ۲۳ هزار لیتر سوخت قاچاق در خراسان جنوبی کشف شد ۶۹ هزار لیتر مواد سوختی قاچاق در سیستان و بلوچستان کشف شد طرح پیمایش ، قاچاق سوخت را ضربه فنی کرد اجازه قاچاق سوخت در مرز ایران و ترکیه را نمی‌دهیم کشف ۲۰۰۰ لیتر سوخت قاچاق در کبودراهنگ طی ۴۸ ساعت گذشته کشف ۱۰۰ هزار لیتر سوخت در جاسک ۲۳هزار لیتر سوخت قاچاق در دلیجان توقیف شد ضبط ۲۸ هزار لیتر سوخت قاچاق در سوران کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در زاهدان یارانه گازوییل خودروهای فاقد بیمه شخص ثالت از فردا قطع می شود ۲۲هزار لیتر سوخت قاچاق در اردبیل کشف شد کشف ۱۴ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در قصرشیرین ۳ سناریوی مقابله با قاچاق سوخت گازوئیل نتیجه داد ۳ سناریوی مقابله با قاچاق سوخت ۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در شهرستان بوئین زهرا کشف شد ۶ هزار لیتر سوخت قاچاق در قزوین کشف شد محموله قاچاق قطعات و لوازم خودرو در پاکدشت کشف شد مصائب کارت سوخت ادامه می یابد؟ کاهش ۶۰ درصدی قاچاق سوخت طی ۲ سال اخیر دو دستگاه کامیون با ۵۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق توقیف شد ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در شهرستان آوج کشف و ضبط شد افزایش صادرات و فروش مرزی؛ راهکار جلوگیری از قاچاق سوخت کشف ۸ هزار لیتر سوخت قاچاق در آزاد راه کرج - قزوین محموله ۷۰۰۰ لیتری سوخت قاچاق در اراک توقیف شد قاچاق سوخت در زنجان کاهش یافت برخی مالکان زیر اتوبوس‌های صفر خود را از ابتدا تا انتها، باک نصب می‌کنند! صرفه‌جویی ۴۵۰ میلیون دلاری تخصیص گازوئیل بر مبنای پیمایش هزار لیتر سوخت قاچاق در بویین زهرا کشف شد اتوبوس های حمل کننده باک اضافی سوخت زیر ذره بین پلیس قاچاق بنزین از رونق افتاد نفس قاچاق سوخت با اجرای طرح پیمایش گرفت؟ ۳۰هزار لیتر سوخت قاچاق در گالیکش کشف شد کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در چابهار ابطال ۶ میلیون کارت سوخت سرگردان کشف سه میلیون لیتر فرآورده نفتی قاچاق در زاهدان کشف ۲ میلیون لیتر سوخت قاچاق در مرز تک نرخی شدن سوخت، قاچاق را کاهش داده است کاهش روزانه ۸ میلیون لیتر قاچاق گازوئیل در مهرماه با اجرای طرح پیمایش کشف ۷.۲ میلیارد دلار قاچاق سوخت در سال ۹۲ ۳۵هزار لیتر سوخت قاچاق در ایرانشهر کشف شد ۴۸ هزار لیتر سوخت قاچاق در بندرعباس کشف شد کشف ۴۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در ایرانشهر کشف ۲۳ هزار لیتر سوخت قاچاق در فارس نفس قاچاق سوخت با اجرای طرح پیمایش می گیرد؟ ۴۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در شهرستان اشکذر کشف شد ۵۲۰ لیتر سوخت قاچاق در مرزهای خراسان جنوبی کشف شد کاهش قاچاق سوخت با طرح پیمایش امکان پذیر است ؟ مهم‌ترین طرح هوشمند مبارزه با قاچاق گازوئیل در آستانه اجرا مبارزه با قاچاق سوخت کلید خورد کشف ۳۴ هزار و ۳۴۹ لیتر سوخت قاچاق در گلستان معدوم‌سازی سوخت قاچاق متوقف شد کنترل بیش از ۸۳ درصد قاچاق سوخت در هرمزگان کاهش ۵۰ درصدی سوخت قاچاق در خراسان جنوبی ۲۰۰هزار لیتر سوخت قاچاق در مهرستان کشف شد کشف قاچاق سوخت در زنجان افزایش یافت قاچاق روزانه ۲۰میلیون لیتر گازوئیل به خارج برخورد با اتوبوس گردشگری حامل سوخت قاچاق گازوئیل با اتوبوس گردشگری؟! ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در ایرانشهر کشف شد یک میلیون و ۳۳۷ هزار لیتر سوخت قاچاق در سیستان و بلوچستان کشف شد کشف ۶۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در غرب پایتخت فعال شدن پایانه‌های فروش سوخت به کشورهای متقاضی ۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در سیستان و بلوچستان کشف شد کشف ۱۱۵ هزار لیتر سوخت خارج از شبکه ۲۹ هزار و ۷۰۰ لیتر گازوئیل قاچاق در ایرانشهر کشف شد کامیون حامل ۲۴ هزار لیتر سوخت قاچاق در زنجان متوقف شد بیش از پنج هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز مریوان کشف شد کاهش قاچاق سوخت همزمان با آغاز به کار دوباره قطار ایران-پاکستان قاچاق سوخت ادامه دارد کاهش ۱۰ درصدی مصرف نفت گاز با جلوگیری از قاچاق سوخت در آذربایجان غربی بیش از دو هزار و ۵۰۰ لیتر سوخت قاچاق در زاهدان کشف شد کشف ۱۲۸ هزار لیتر بنزین قاچاق کشف شش محموله قاچاق سوخت در منطقه زاهدان وضعیت قاچاق سوخت با آزادسازی نرخ بنزین ۷۰درصد قاچاق سوخت بوسیله کارت صورت می‌گرفت خطرآفرینی خودروهای حامل سوخت قاچاق در سیستان و بلوچستان ۲۷ هزار لیتر سوخت قاچاق در زابل کشف شد افزایش ۵۰تومانی قیمت گازوئیل مشکل قاچاق را حل نمی‌کند طبق قانون باید با قاچاق سوخت کامیون‌های ترک برخورد شود کشف بیش از ۲۷ هزار سوخت قاچاق در دلگان ماجرای تیراندازی به خودرو گازوییل‌کش و مرگ راننده آن در حاشیه ایرانشهر واژگونی تویوتای حامل سوخت قاچاق در ایرانشهر ۱۱۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در قم کشف شد توقیف یک کامیون حامل گازوئیل خارج از شبکه عایدی ۸ میلیارد دلاری قاچاق گازوئیل؛ منبع اصلی قاچاق کجاست؟ کشف ۱۸ هزار لیتر سوخت قاچاق در میناب کامیون حامل ۲۲ هزار لیتر سوخت قاچاق به مقصد نرسید دپوی ۳۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در اسلامشهر ۲۸ هزار لیترسوخت قاچاق در تبریز توقیف شد برنامه کاهش قیمت خودرو در دستور کار خودرو سازان
برگشت به بالا