افت سنگین تولید خودروهای تجاری

عصر خودرو- در کنار خودروهای سواری، اوضاع تولید محصولات تجاری شامل مینی‌بوس، میدل‌باس، اتوبوس، کامیون، کامیونت و کشنده نیز در کشور طی چهار ماه امسال تعریفی ندارد، چه آنکه در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افتی بزرگ را تجربه کرده است. طبق آمار منتشره، در این بازه زمانی در مجموع تنها هزار و ۵۶۵ دستگاه انواع خودروهای تجاری در کشور به تولید رسیده که نشان از افت ۷۵ درصدی در مقایسه با چهار ماه نخست سال گذشته دارد.

چهارشنبه ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۹:۰۰

افت سنگین تولید خودروهای تجاری

 به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از دنیای اقتصاد ، بنابر آمار اعلامی، تا پایان تیر امسال فقط293 دستگاه مینی‌بوس و میدل‌باس در کشور به تولید رسیده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افت بیش از 55 درصدی را نشان می‌دهد. تجاری‌سازان در تیر ماه سال‌جاری نیز تنها 75 دستگاه مینی‌بوس و میدل‌باس تولید کرده‌اند. آمارها می‌گویند در چهار ماه نخست امسال، 72 دستگاه مینی‌بوس و میدل‌باس در ایران‌خودرودیزل به تولید رسیده که از افزایش 5/ 38 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته حکایت دارد. بیشترین تیراژ مینی‌بوس و میدل‌باس در چهار ماه امسال اما به شرکتی خصوصی به نام پیشرودیزل آسیا تعلق دارد که تیراژی 108 دستگاهی را از خود به‌جا گذاشته است. این شرکت نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش تیراژی 1/ 36 درصدی را به خود می‌بیند. عقاب افشان نیز توانسته تولید خود را از 19 دستگاه طی چهار ماه نخست سال گذشته به 38 دستگاه طی بازه زمانی مشابه امسال برساند. از آن‌سو اما سروش‌دیزل‌مپنا افتی 2/ 74 درصدی را در بازه زمانی موردنظر تجربه کرده، چه آنکه تنها 74 دستگاه تیراژ داشته است.در بین دیگر تجاری‌سازان، تولید در شرکت خصوصی هوراندخودرودیزل متوقف شده و گروه بهمن هم فقط یک دستگاه در بخش مینی‌بوس و میدل باس تولید داشته است.

تجاری‌سازان اما در بخش اتوبوس نیز نتوانسته‌اند کارنامه مناسبی را از خود به‌جا بگذارند. تیراژ 98 دستگاهی اتوبوس در چهار ماه ابتدایی امسال را دو شرکت خصوصی عقاب‌افشان و پیشرودیزل آسیا رقم زده‌اند، به نحوی که اولی 63 دستگاه و دیگری 35 دستگاه تیراژ داشته است. در مقایسه با چهار ماه نخست سال گذشته، تیراژ اتوبوس 5/ 68 درصد افت کرده است. در تیر ماه سال‌جاری نیز فقط 25 دستگاه اتوبوس در کشور به تولید رسیده است.  اوضاع تولید در بخش کامیون اگرچه بهتر از اتوبوس و مینی‌بوس بوده، اما تیراژ این محصولات نیز بسیار پایین و ناامیدکننده است. تجاری‌سازان در چهار ماه نخست امسال هزار و 174 دستگاه کامیون و کشنده و کامیونت به تولید رسانده‌اند که با توجه به تیراژ پنج هزار و 47 دستگاهی در مدت مشابه سال گذشته، افتی 7/ 76 درصدی نصیب آنها شده است. در تیر ماه نیز فقط 301 دستگاه از این محصولات به تولید رسیده که نشان از شرایط نابسامان تولیدکنندگان این بخش دارد. در بین آنها، بیشترین تیراژ نصیب ایران‌خودرودیزل شده که توانسته تولیدی 444 دستگاهی را در کارنامه‌اش به ثبت برساند و نسبت به مدت مشابه سال گذشته 2/ 11 درصد کاهش را تجربه کند. پس از ایران‌خودرودیزل، گروه بهمن تیراژی 308 دستگاهی را به‌جا گذاشته تا 6/ 81 درصد نسبت به چهار ماه نخست سال گذشته افت را به خود ببیند. کاریزان‌خودرو نیز که پشت‌سر ایران‌خودرو و گروه بهمن قرار گرفته، با تیراژی 173 دستگاهی 7/ 39 درصد کاهش تیراژ داشته است. از سایپادیزل نیز خبر می‌رسد این شرکت تنها 100 دستگاه کامیون را در چهار ماه ابتدایی امسال به تولید رسانده و 3/ 93 درصد افت را تجربه کرده است. دیگر شرکت‌ها شامل ارس خودرودیزل، سروش دیزل مبنا، زامیاد و تیراژه دیزل نیز به ترتیب 86، 55، 2 و 6 دستگاه تیراژ داشته‌اند. در نهایت دو شرکت آذهایتکس و ماموت حتی یک دستگاه کامیون و کامیونت و کشنده نیز در چهار ماه ابتدایی امسال به تولید نرسانده‌اند.

برچسب ها

تولید کامیونخودروهای سنگین
مطالب مرتبط بیشتر
دانستنی های جالب از کامیون مرسدس بنز آروکس نگاهی به کیفیت خودروهای سنگین داخلی طرح نوسازی باید به رونق صنایع داخلی تولید کامیون منجر شود تولید ماشین‌های سنگین تقریبا نصف شد تولید اتوبوس و کامیون نصف شد+ جدول گزارش تصویری افتتاح خط تولید کامیون ایرانی «چاپار» خودروهای سنگین در مردادماه با چه کیفیتی تولید شدند؟ سالانه ۳۰۰۰ دستگاه لودر و کامیون در سمنان تولید می‌شود افت۴۲ درصدی تولید خودرو راه نجات خودروسازی سنگین چیست؟ کامیون سازی اردبیل تا ۴ ماه اینده ۳ هزار خودروی سنگین تولید می کند کامیون برقی و هوشمند ایرانی روانه بازار می شود تردد خودروهای سنگین در جاده سنگلاخ تحریم افت ۸۵ درصدی تولید کامیون در اسفند ۹۷ کارخانه مشترک تولید اتوبوس و کامیون ایران و آذربایجان افتتاح شد بررسی آیین‌نامه اجرایی بازنشستگی رانندگان خودروهای سنگین در کمیسیون اجتماعی دولت افت ۷۰ درصدی تولید ماشین‌آلات سنگین در سال ۹۷ ترمز تولید کامیون کشیده شد بازآفرینی از راه بومی‌سازی استمرار ممنوعیت تردد خودروهای سنگین در جاده ترانزیتی پلدختر افزایش ۱۴.۴ درصدی تولید انواع اتوبوس، مینی بوس و ون برخورد با خودروهای سنگین آلاینده با همکاری سازمان راهداری دنده سنگین کامیون و اتوبوس در جاده تولید حرکت کند تولید کامیون در آذرماه توقفگاه خودروهای سنگین در ورودی شرق شیراز ساخته می‌شود جدیدترین وضعیت تولید خودروهای سنگین تخصیص ۱.۴ میلیارد یورو برای جایگزینی خودروهای سنگین تا امروز تولید چند خودروی سنگین متوقف شد پیش بینی افزایش دوبرابری هزینه حمل و قطعات خودروهای سنگین تولید خودرو به میزان رفع نیاز بازار ادامه می یابد رشد تولید و فروش سایپادیزل در سه ماهه نخست سال ۹۷ نگاهی به کیفیت سنگین‌وزن‌های خودرویی سنگین‌وزن‌های خودرویی در مسیر رشد تولید بهره‌برداری از نخستین سامانه ایکس.ری غیرمانع خودروهای سنگین کشور در شهرستان نایین نیاز ارزان محققان البرزی انحصار ساخت خودروهای فوق سنگین را در جهان شکستند تولید کامیون در دو شرکت متوقف شد سنگین‌وزن‌ها سنگین می‌رانند! تولید کامیون در سایپا کم شد؛ در ایران‌خودرودیزل متوقف! تولید خودروهای تجاری سرعت می‌گیرد کارخانه تولید خودرو در مشگین‌شهر راه‌اندازی می‌شود محلی برای خروج توان موتور تولید خودروهای سنگین کاهش یافت "سینوتراک" چین در پاکستان کامیون می‌سازد عبور و مرور خودروهای سنگین عامل اصلی تخریب جاده های بانه است نوسازی خودروهای سنگین، کاهش آلودگی هوا را در پی دارد معمای حل نشده فرسوده‌ها تولید خودروهای تجاری به ۶۰ هزار دستگاه می‌رسد جدیدترین وضعیت تولید خودروهای سنگین تولید چند خودروی سنگین متوقف شد جدیدترین وضعیت تولید خودروهای سنگین تولید خودروهای سنگین افزایش یافت تولید کامیون افزایش یافت ماشین غول پیکر اما محبوب صنعتگران روس + عکس معاینه فنی خودروهای سنگین یکپارچه شد تولید کامیون افزایش یافت سهم ۲۱ درصدی تجاری سازها از فروش داخلی روند صعودی تولید کامیون در زامیاد سنگین وزن‌های خودرویی در مسیر رشد تولید مونتاژ کامیون و اتوبوس‌های بلاروسی در کشور از شهریور امسال نبرد دایملر با رقیبان چینی برای تصاحب بازار کامیون ایران جدیدترین وضعیت تولید کامیون در کشور تولید سنگین ‌وزن‌های خودرویی کاهش یافت شرکت سوئدی در اندیشه ورود به بازار کامیون ایران سایه سنگین رکود در بازار خودروهای تجاری تولید خودروهای تجاری در شهریور ماه ۸ درصد افزایش یافت توقف خط تولید کامیون در ۴ شرکت داخلی فرصت‌سوزی در توسعه صنعت خودروهای تجاری تولید کامیون کاهش یافت تولید کامیون افزایش یافت
برگشت به بالا