کلاس پیکاپ، از آغاز تا کاربرد

عصر خودرو- کلاس‌های مختلف عرضه شده از خودروهای سواری در صنعت خودروسازی جهان که تحت عنوان سگمنت (Segment) شناخته می‌شوند، به صورت کلی شامل گزینه‌های روزمره شهری، شاسی بلند (SUV)، کراس‌اوور (CUV) و پیکاپ است تا هر نوع نیاز ممکن در سیستم ترابری امروزی بشر را برطرف کنند. در نتیجه خودرو مورد نظر یک مشتری در این چهار گروه کلی خواهد گنجید.

يکشنبه ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۳:۰۰

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، اما بیایید نیم نگاهی به سگمنت پرکاربرد پیکاپ داشته باشیم. سگمنتی که در بازار خودروی جهان نقش یک آچار فرانسه را بازی می‌کند و بخصوص در دهه گذشته بازار ایران نیز بسیار محبوب شده است.
سرآغاز پیکاپ
از زمانی که گاری‌ها و درشکه‌های اسب کِش (Horse Drawn) در جهان رواج داشت، در دو نمونه مخصوصا حمل سرنشین و حمل بار به تولید می‌رسیدند. در نتیجه حمل و جابجایی بار یکی از مهم‌ترین نیازهای بشر در مسیر پیشرفت بود. پس جای تعجب ندارد که با تولید انبوه فورد مدل T در ابتدای قرن بیستم، تقریبا بلافاصله نسخه باربر (پیکاپ) آن نیز به خط تولید پیوست. فورد مدل TT سوار بر پلتفرم مدل T، با تولید در سال 1917 در زمره اولین خودروهای تولید انبوه جهان قرار داشت که در سگمنت پیکاپ به تولید رسید. خودرویی که با داشتن یک کابین نسبتا کوچک، باقی حجم بدنه خود را به فضای بار اختصاص داد تا ذات عمل باربری حفظ شده و امکان افزایش حجم و جرم بار به کمک پیشرانه‌های احتراق داخلی نوین مقدور شود.
تولید این کلاس از خودروها با سرعت چشم‌گیری در میان خودروسازان آمریکایی رواج یافت. فورد با مدل‌های مختلف و تاریخ‌ساز سری F و رنجر، داج با پاور واگن، رَم و سری D و جنرال موتورز با سری C/K و سیلورادو روانه میدان شدند تا تخصص طراحی و تولید این دست خودروها را به نام کشور ایالات متحده آمریکا ثبت کنند.
وجود پیکاپ‌ها در بازار ایران نیز موضوع جدید نبود و نیست اما زمانی که با پیشرفت تکنولوژی، دسترسی عمومی به فضای مجازی محقق شد، فرهنگ پیکاپ سواری و قابلیت‌های چندگانه کاری/شهری/تفریحی پیکاپ‌های دو دیفرانسیل نیز به ایران رسید. نتیجه آن شد که تملک پیکاپ‌های دو کابین دو دیفرانسیل در میان مشتریان اوج گرفت و بازار واردات نسخه‌های ژاپنی و تولید داخلی آن از میان محصولات چینی مخصوصا در دهه گذشته بسیار رایج شد. کلاس کم تنوعی که برای ایرانیان کاربردی جز حمل بار نداشت، حالا به عنوان یک کلاس پرتیراژ از خودروهای درون و برون شهری شیک، تفریحی و کارآمد ایفای نقش کرده است.
خانواده پیکاپ‌ها
به صورت کلی خانواده پیکاپ‌ها به چهار گروه تقسیم بندی می‌شود. این چهار گروه شامل پیکاپ سایز کوچک (Compact/کامپکت)، پیکاپ سایز متوسط، پیکاپ سایز بزرگ (Full Size/فول سایز) و پیکاپ هِوی دیوتی (Heavy Duty/کاربری سنگین) است. این چهار کلاس بر حسب استانداردهای سگمنت نظیر توان باربری، رده‌بندی جرم قابل حمل، قابلیت بکسل کردن (Tow) تریلر و استحکام و طراحی مخصوص سیستم انتقال نیرو طبقه بندی می‌شوند.
اما این دسته‌بندی و تمایز تخصصی در نگاه مشتری چگونه تعبیر شده و چه معنایی دارد؟ برای پاسخ به این پرسش نیاز است تا این چهار سگمنت از خانواده پیکاپ‌ها را با دقت بیشتری بررسی کنیم. ناگفته نماند که کلاس‌بندی خودروها بر اساس استانداردهای فدرال و صنعت خودروسازی در کشورهای مختلف با یکدیگر کاملا متمایز است. از این رو ممکن است این دسته بندی الزاما با رویه استفاده شده در بازارهای مخالف جهان هماهنگ نباشد.
پیکاپ‌های کامپکت: گروه خودروهای کامپکت یا سایز کوچک از خانواده پیکاپ را خودروهایی تشکیل می‌دهند که توان باربری کمتر از 500 کیلوگرم دارند و غالبا بر پلتفرم خودروهای سواری شکل گرفته‌اند. این گروه از خودروها غالبا تک محور و در بسیاری از موارد از نوع محور جلو (FWD) هستند. خودروهایی چون سایپا 131، ایکو آریسان و وانت تندر90 در بازار ایران در سگمنت پیکاپ‌های کامپکت قرار دارند.
- مزایا: مصرف سوخت کم، ابعاد جمع و جور، وزن کم خودرو، حجم قابل توجه فضای بار و استفاده راحت درون شهری از مهم ترین مزایای خودروهای این سگمنت است.
- معایب: ظرفیت باربری بسیار محدود، شاسی مونوکوک، سیستم انتقال نیرو تک محور، ساختار فنی و زیربندی ضعیف از بزرگ‌ترین معایب سگمنت پیکاپ‌های کامپکت است.
پیکاپ‌های سایز متوسط: سایز متوسط‌ها را باید سلطان بلامنازع سگمنت پیکاپ‌ها دانست. تقریبا تمامی این خودروها دارای ساختار شاسی مستقل (Body on Frame) هستند که توان باربری، ظرفیت بکسل کردن و دوام فنی آن‌ها را افزایش می‌دهد. این گروه از پیکاپ‌ها در دو نمونه تک محور (از نوع RWD) و دو محور (4WD) با قابلیت کمک ضریب سنگین به تولید می‌رسند و توان باربری آن‌ها در بازه 500 تا 1000 کیلوگرم است. در بازار ایران خودروهایی چون موسو گرند خان محصول صنایع خودروسازی ایلیا، تویوتا هایلوکس و سایر پیکاپ‌های مونتاژی و وارداتی بازار از سگمنت پیکاپ‌های سایز متوسط به حساب می‌آیند.
- مزایا: توان باربری مناسب، مصرف سوخت معقول، ابعاد و وزن کلی مشابه به خودروهای شاسی بلند هم‌کلاس، قابلیت استفاده درون و برون شهری و بیراهه نوردی، توان باربری درخور توجه و دوام فنی بالا، این پیکاپ‌ها را به آچار فرانسه‌های روزمره بدل می‌کند.
- معایب: به جز داشتن وزن قابل توجه به نسبت محصولات سگمنت سایز کوچک و در نتیجه داشتن مصرف سوخت بالاتر، نمی‌توان عیب و ایرادی از این سگمنت پرکاربرد و بهینه گفت.
پیکاپ‌های سایز بزرگ: تولید این کلاس از پیکاپ‌ها در تخصص خودروسازان آمریکایی بوده و هنوز هم هست. بنابراین در سال‌های پس از انقلاب هیچ گزینه سایز بزرگ (فول سایز) دیگری از سگمنت پیکاپ روانه بازار ایران نشد. به صورت کلی این نوع پیکاپ‌ها نسخه‌های قدرتمندتر و بزرگ‌تر نمونه سایز متوسط هستند که توان باربری آن‌ها تفاوت چندانی با سگمنت سایز متوسط ندارد اما در عوض قابلیت بیشتری در بکسل بار دارند. نمونه‌های نادر و قدیمی داج پاور واگن، فورد سری F و شورولت سری C/K که هنوز هم در بازار ایران یافت می‌شوند، از گروه پیکاپ‌های سایز بزرگ هستند.
- مزایا: ساختار زیربندی، ستاپ انتقال نیرو، شاسی و تمامی سیستم‌های حرکتی این گروه از خودروها به نسبت کلاس سایز متوسط تقویت شده و ارتقا یافته است. از این رو ضمن حمل راحت‌تر بار مخصوصا در بیراهه‌ها، دوام و طول عمر مفید بسیار بیشتری به مالک ارائه می‌کنند.
- معایب: داشتن وزن بیشتر و پیشرانه بزرگ‌تر به معنای داشتن مصرف سوخت بیشتر است. ابعاد بزرگ‌تر خودرو نیز استفاده از آن در ترافیک مسیرهای درون شهری را دشوارتر می‌کند.
پیکاپ‌های هِوی دیوتی: هرگاه واژه Heavy Duty در ترکیب با نام خودرو استفاده شود، آن خودرو را باید به عنوان قدرتمندترین نسخه از سبد محصولات شرکت دانست. در پیکاپ‌های هوی دیوتی نه تنها توان باربری و بکسل کردن به مراتب بیشتر از نمونه فول سایز است بلکه شاسی، متعلقات انتقال نیرو از موتور و گیربکس گرفته تا دیفرانسیل، ترمزها و تایرها، همگی برای تحمل فشار زیاد و پیاپی ساخته شده‌اند. با داشتن توان حمل بار فراتر 1.5 تا حدود 4 تن، پیکاپ‌های این کلاس حد فاصل میان سگمنت پیکاپ و سگمنت کامیون‌های سایز کوچک را پر می‌کنند و می‌توان آن‌ها را هم رده با کامیونت به حساب آورد.
- مزایا: پیشرانه‌های بسیار قدرتمند و بسیار سخت‌جان با مهندسی پیچیده‌تر، سیستم شاسی و انتقال نیرو بسیار بادوام، باربری و بکسل در وزن‌های بالاتر و توان خیره کننده در بیراهه نوردی این کلاس را به غول‌های نامیرا بدل کرده است.
- داشتن وزن و میزان مصرف سوخت بیشتر در کنار ابعاد بسیار بزرگ خودرو و امکانات ایمنی قابل توجه، این کلاس را به خودروهای کاری گردن کلفت و البته گران قیمت بدل می‌کند که به هیچ عنوان مناسب استفاده روزمره در فضای شهری نیست.
سگمنت‌های نادر
چهار کلاس عنوان شده رایج‌ترین دسته بندی برای پیکاپ‌های شهری و برون شهری است اما در این میان دو کلاس جالب توجه دیگر از خانواده پیکاپ‌ها وجود دارد که برای ایرانیان چندان شناخته شده و رایج نیست.
کی پیکاپ (Kei Pickup): خانواده کی پیکاپ مستقیما از دل خانواده خودروهای سگمنت کی (Kei Car) ژاپن خلق شده‌اند. کی کار به خودروهای ویژه بازار ژاپن گفته می‌شود که بر اساس قوانین داخلی این کشور و در سگمنت کوچک‌تر از خودروهای شهری (City Cat) یا مینی کار (Mini Car) به تولید می‌رسند. ابعاد این کلاس از خودروها بسیار کوچک و تولید آن‌ها برای خودروساز ژاپنی با معافیت از مالیات همراه است. پیشرانه آن‌ها بسیار کم حجم و ضعیف و معمولا بر اساس طراحی پیشرانه موتورسیکلت است و از این رو توان باربری بسیار محدودی دارند. اما برخی از آن‌ها مجهز به سیستم انتقال نیرو دو دیفرانسیل هستند و می‌توانند به خوبی از پس مسیرهای بیراهه برآیند.
یوت (UTE): پیکاپ‌های تک کابین اسپرت ساخته شده بر اساس شاسی و پلتفرم خودروهای سواری اسپرت را تحت عنوان UTE می‌شناسند که در بازار کشور آمریکای شمالی و استرالیا بسیار محبوب هستند و به صورت یوت تلفظ می‌شوند. شورولت اِلکامینو، فورد رَنچرو و هولدن Ute از مشهور‌ترین مثال‌های این کلاس هستند. الکامینو و رنچرو تنها به تعداد انگشت شمار به بازار ایران وارد شد.
بهترین کلاس کدام است؟
واضح است که تمامی کلاس‌های بیان شده از پیکاپ‌ها به منظور تامین هدفی بخصوص به تولید رسیده‌اند و بدون تردید می‌توان از هر کلاس یک خودرو برتر را معرفی کرد. به عنوان مثال از سگمنت پیکاپ‌های سایز بزرگ، فورد F150 شناخته‌ شده‌ترین، پرفروش‌ترین و محبوب‌ترین پیکاپ تاریخ جهان است. اما به این معنا نیست که این خودرو از مدل‌های عرضه شده در سگمنت‌های دیگر نظیر کامپکت یا هوی دیوتی بهتر است.
برای پاسخ دادن به این پرسش، باید کاربری، سیاست‌های خودروسازی کشور هدف، فاکتورهای مورد نظر مشتری و صد‌ها المان دیگر را در نظر گرفت تا پاسخ نهایی قانع کننده باشد. به عنوان مثال، بازار خودروهای پیکاپ در ایران به دو گروه تقسیم بندی می‌شود. پیکاپ‌های کاری تک محور کامپکت و سایز متوسط نظیر سایپا 131، ایکو آریسان و زامیاد Z24 و پیکاپ‌های دو کابین دو دیفرانسیل سایز متوسط نظیر موسو گرند خان صنایع خودروسازی ایلیا، تویوتا هایلوکس‌های وارداتی و بیشتر رقبای مونتاژی این روزهای خودروسازی ایران از کلاس پیکاپ‌ها، در این کلاس قرار می‌گیرند.
این کلاس از خودروها دارای چند مزیت مهم هستند که موجب رشد چشم‌گیر محبوبیت آن‌ها در دو دهه گذشته بازار کشور شده است. به عنوان مثال، خودرویی چون موسو گرند خان دارای ابعاد نهایی قابل کنترل و سهولت در هدایت در فضای شهری و خیابان‌های ایران است. این خودروی کره‌ای بر خلاف سایر رقبای امروزی آن در بازار، بر اساس پلتفرم شاسی بلند رکستون G4 توسعه یافته و به همین دلیل سواری بسیار نرمی دارد. به پیشرانه‌ای بسیار پیشرفته، قدرتمند و البته کم مصرف مجهز است و گیربکس اتوماتیک و سیستم دو دیفرانسیل با کنترل الکترونیکی آن در ترکیب با قفل دیفرانسیل محور عقب، قابلیت استفاده از آن به هنگام حمل بار نه تنها در مسیرهای شهری، بلکه در بیراهه‌های سنگین را نیز فراهم می‌آورد. سطح امکانات رفاهی و ایمنی عرضه شده در آن بسیار رضایت‌بخش است و قیمت نهایی کاملا رقابتی در مقایسه با رقبای وارداتی دست دوم ژاپنی و صفر کیلومترهای چینی بازار دارد.
از این رو موسو گرند خان به عنوان یک خودروی شاسی مستقل به صورت همزمان می‌تواند هم به عنوان یک خودرو شهری با ظرفیت حمل 5 سرنشین برای استفاده روزمره ایفای نقش کند و هم در صورت نیاز حجم قابل توجهی از بار شامل تجهیزات کمپ و آفرود را با ظرفیت کامل از بیراهه‌ها عبور دهد و به عنوان یک شاسی بلند نرم و ایمن آفرودی در تعطیلات آخر هفته ظاهر شود.
این مهم موجب می‌شود که سگمنت پیکاپ‌های دو کابین دو دیفرانسیل سایز متوسط، در بازار ایران به عنوان یک آچار همه‌کاره در زمره محبوب ترین نوع پیکاپ‌ها قرار بگیرد. از این رو انتخاب یک خودرو ایده‌آل از سبد نسخه‌های صفر کیلومتر این سگمنت در بازار ایران، می‌تواند معادله را به نفع مشتری نهایی تغییر دهد. خودرویی که دارای اعتبار جهانی برند، ستاپ فنی قدرتمند و با دوام به همراه فضای کابین جادار، لوکس و ایمن باشد و در عین حال از قیمت معقول برخوردار بوده و در زمینه گارانتی و شبکه خدمات پس از فروش نیز حضور پررنگی داشته باشد.

برچسب ها

پیکاپشرکت صنایع خودروسازی ایلیاصنعت خودروسازی جهان
مطالب مرتبط بیشتر
پیکاپ پلاگین هایبرید BYD در تایلند رونمایی شد پیکاپ تیگارد L۷ پلاک ملی گرفت آغاز فروش نقدی پیکاپ G۹ بهمن موتور با تحویل فوری شرایط فروش نقد و اقساط KMC T۹+جدول آغاز آخرین مرحله پیش فروش پیکاپ کره‌ای موسو گرند- خان در سال ۱۴۰۳ معرفی اینفینیت اکسپلورر + کاتالوگ سه‌گانه بلندقامت «خودروسازی ایلیا» در نمایشگاه خودرو تهران پذیرش کامیون،کامیونت،وانت پیکاپ و ون فوتون در بورس کالا آغاز فروش قدرتمندترین پیکاپ کشور+جدول شرایط فروش استارت جوینت ونچر جدید صنعت خودرو ایران با AVENTRA استقبال مشتریان دایون از اولین کمپین رایگان زمستانه مقایسه فضای بار موسو گرند خان با پیکاپ‌های دیگر فول‌ترین پیکاپ بازار رونمایی شد تکنولوژی برتر تولید شاسی در محصولات سانگ‌یانگ پیکاپ هانترپلاس زامیاد رونمایی شد آغاز فروش فوری نقدی خودرو پادرا پلاس دوکابین (کارون) از هفته آینده برگزاری اولین دوره جامع معرفی جدیدترین محصول صنایع خودروسازی ایلیا توسعه شبکه نمایندگان خودروسازی ایلیا پیکاپ چند منظوره و آفرودی کیا رسما معرفی شد مشخصات فنی و تیپ بندی پیکاپ کره ای جدید بازار ایران+کاتالوگ فیس لیفت مزدا BT-۵۰ معرفی شد صنایع خودروسازی ایلیا موفق به کسب نشان عالی مسئولیت اجتماعی شد یادآوری آخرین فرصت تکمیل وجه متقاضیان موسو گرند- خان آغاز فروش نخستین پیکاپ کره‌ای در ایران+جدول شرایط فروش چهره جدید بیلبوردهای شهر با رخ نمایی از موسو گرند-خان تعجیل در تحویل خودروهای دایون معضل خودروهای قاتل در آمریکا آخرین فروش تابستانه شاسی بلند آفرودی دایون با قیمت قطعی «خان» کره‌ای در راه ایران پیکاپ های سری TUNLAND پیشگام محصولات برند چینی در اروپا هستند نمایش نسخه آفرود به توان دو شاسی بلند دایون تحول ساختاری صنایع خودروسازی ایلیا در زمینه خدمات به مشتریان قدرتمندترین پیکاپ بازار ایران شاسی بلند آفرودی را با تسهیلات ۷۰۰ میلیونی بخرید افتتاح پانزدهمین نمایندگی خودروسازی ایلیا توسط شهرک اتومبیل گودرزی در کرج نگاهی به برند و محصول جدید خودروسازی ایلیا آغاز فروش اقساطی شاسی بلند هفت نفره صادرات پیکاپ های JAC به ۱۳۲ کشور جهان رونمایی بی‌وای‌دی از پیکاپ پلاگین هیبریدی در مکزیک نام پیکاپ برقی چینی چیست؟ یک وانت بار پر از امکانات عرضه پیکاپ کره ای «خان» توسط خودروسازی ایلیا اعلام شرایط فروش آمیکو آسناM ۲۴۴ به تعداد محدود+جدول آغاز فروش دایون Y۷ سبد محصولات شهرک اتومبیل گودرزی کامل‌تر می‌شود افزایش ظرفیت فروش پیکاپ جدید KMC T۹ نخستین پیکاپ تیگارد رونمایی شد KMC T۹ رونمایی شد؛ پیکاپ کت و شلوار پوش کرمان موتور از راه رسید برتری پیکاپ‌های جی‌ام بر فورد و نیسان فورد تولید پیکاپ لایتنینگ F-۱۵۰ خود را کاهش می دهد زمزمه های ورود دومین محصول VGV به ایران فروش یک کراس اوور ۷ نفره جدید به زودی آغاز می شود+کاتالوگ سفر به مصر و طبس با شاسی بلند خودروسازی ایلیا نمایندگی رسمی صنایع خودروسازی ایلیا در بابل افتتاح شد افزایش راندمان و بهبود فرآیندهای تولید در کارخانه صنایع خودروسازی ایلیا فروش دایون Y۷ آغاز شد+جدول ماجراجویی با دایون Y۷ تسلا کولاک کرد خط تولید G۹ آغاز به کار کرد سفر با دایون Y۷ در شرایط سخت شرایط فروش نقد و پیش فروش دایون Y۷ اعلام شد آغاز تحویل دایون Y۷ بهینه سازی دایون Y۷ برای در آستانه عرضه به بازار فروش اقساطی پیکاپ T۸ لکسوس هم می‌خواهد پیکاپ بسازد تولید پیکاپ کلوت با رشد ۱۱۸ درصدی از مرز ۱۵۰۰ دستگاه گذشت فورد تولید پیکاپ هیبریدی F-۱۵۰ را دو برابر می‌کند فولکس واگن ساویرو ۲۰۲۴ معرفی شد+ عکس دایون Y۷ توسط خودروسازی ایلیا معرفی شد میتسوبیشی تریتون ؛ پیکاپ جدید ژاپنی که آمریکا هم می رود +عکس خدمات پس از فروش خودروهای دایون و بورگوارد در شرکت کیان موتور وارنا تاگا شماره گذاری شد پیشنهاد ۱۲ هزار دلاری فورد برای مالکان پیکاپ اف-۱۵۰ +عکس شورولت کلرادو بایسن؛ داغ ترین بیراهه نورد آمریکایی+عکس آغاز فروش اقساطی پیکاپ KMC T۸ از ۳۰ اردیبهشت سومین دوره آموزش فنی کیان موتور وارنا برای نمایندگان برگزار شد روح ایسوزو در کالبد "تاگا" پیکاپ تاگا به بندر شهید رجایی رسید+ تصاویر قدرتمندترین پیکاپ بازار کدام است؟ اولین عرضه پیکاپ فوتون بنزینی اتوماتیک ایران خودرو دیزل تی-مد؛ عجیب ترین خودروی چینی! +عکس طرح فروش پیکاپ فوتون دیزلی ایران خودرو دیزل با قیمت قطعی رم ۱۵۰۰ رولوشن؛ تمام تصورات قبلی خود از وانت و پیکاپ را دور بریزید! +عکس حضور قوی‌ترین و مجهزترین پیکاپ بازار در تبریز+قیمت عرضه جدیدترین پیکاپ بازار توسط دیارخودرو فروش ویژه پیکاپ دیزلی ایران خودرو دیزل آیا جایگزینی پیکاپ با کراس‌اوور ممکن است؟ پیکاپ اتوماتیک ایران خودرو دیزل وارد بورس کالا خواهد شد فوتون تانلند اتوماتیک؛ قوی‌ترین بازیگر پیکاپ‌های کشور کاتالوگ G۹ محصول جدید بهمن موتور منتشر شد نمایش پیکاپ G۹ در نمایشگاه خودرو اصفهان؛ غول جدید بهمن فروش ویژه پیکاپ فوتون دیزلی ایران خودرو دیزل از ۲۸ آبان شرایط فروش ویژه جدید پیکاپ فوتون ایران خودرو دیزل اعلام شد فروش ویژه نقدی و اقساطی پیکاپ فوتون نیوفیس ایران خودرو دیزل خریداران پیکاپ چه کسانی هستند؟ فروش ویژه کلوت اتومات به‌زودی؛ اعلام شرایط فروش ویژه کلوت اتومات نمایش نسخه های جدید دایون Y۵ توضیحات شرکت زامیاد در خصوص پیکاپ کارون تابستان در کنار شماییم پیکاپ کارون رونمایی شد متوجه تغییرات فناوری خودرو در جهان نیستیم جدیدترین شرایط فروش شاسی بلند خودروسازی ایلیا اعلام شد+جدول و زمانبندی فولکس واگن آماروک جدید معرفی شد+ عکس دایون Y۵ با رنگ های جدید آمد پیکاپ تاگا خودروسازی پادرا رونمایی شد ارتقاء دانش فنی در خدمات پس از فروش عرضه ۹ محصول جدید و تولید ۶ هزار خودرو در سال ۱۴۰۱ معرفی پیک آپ پر قدرت و جذابG۹، محصول جدید احتمالی گروه بهمن مشخصات کامل فنی و رفاهی پیکاپ جک T۸ خودروسازی ایلیا خوش قول ماند فولکس واگن پیکاپ الکتریکی می‌سازد؟ طرح جدید فروش پیکاپ کلوت کلوت دارای بازه‌ی طولانی‌ گارانتی در بین پیکاپ‌های تازه‌وارد کشور صدرنشینی پیکاپ‌های ایران خودرو دیزل با چهار ستاره کیفی شاسی بلند واقعی یک ساعته تمام شد همکاری دو هم وطن و خلق یک هیولای سیاه پوش! +عکس جدیدترین محصول شورولت مخاطبان را غافلگیر کرد+ عکس «سهند» نام سدان جدید سایپا تحویل به موقع اولین سری پیکاپ کلوت به مشتریان آیا مکث موتور خوش‌قولی را از ماموت خودرو به ارث برده است؟ تحویل پیکاپ برقی جنرال موتورز گام های بلند آمیکو برای لیدری بازار خودروهای تجاری و پیکاپ پرفروش‌ترین پیکاپ در بازار آمریکا علاقه کیا به تولید پیکاپ‌ها پیکاپ جدید چینی به عنوان پاسخی برای فورد رپتور معرفی شد! +عکس قیمت جدیدترین پیکاپ بازار ایران با نام کلوت اعلام شد نیسان تیتان در مقابل تویوتا توندرا؛ کدام پیکاپ ژاپنی بهتر است؟ معرفی وانت چینی جدید با نام و طرح آمریکایی! +عکس توندرا ۲۰۲۲؛ ژاپنی جان سخت که هرگز مغلوب نمی شود+ عکس بنگر ۲۰۲۲؛ پیکاپی خاص از خودروسازی جدید با ۹۰۶ اسب بخار قدرت + عکس آغاز تولید انبوه پیکاپ برقی ریویان «ریویان» چشم‌گیرترین پیکاپ شد خرید نقدی پیکاپ فوتون بنزینی و دیزلی با تخفیف بیراهه نوردی با آسنا «کیتون» با «ایساتیس موتور» به ایران می آید رونمایی از پیکاپ فولکس واگن برای رقابت با ماوریک و سانتا کروز ابعاد کدام پیکاپ جدید بازار ایران بزرگتر است؟ روحتان هم خبر ندارد که شما به این وانت بار نیاز دارید فورد ماوریک ۲۰۲۲؛ بازگشت متفاوت یک دهه هفتادی در کلاسی جدید+عکس مکث موتور با شریک آسیایی می‌آید طرح فروش ویژه پیکاپ آسنا به مناسبت عید سعید فطر رونمایی از دو محصول جدید طرح فروش نقدی پیکاپ فوتون ویژه عید سعید فطر کیفیت آلمانی برای ماجراجویی با پیکاپ های آمریکایی +عکس فورد پیکاپی تمام‌عیار برای آفرودسواران طراحی کرده است سانتا کروز ۲۰۲۲؛ پیکاپ مطرح هیوندای و جزئیات تایید شده نمونه تولید انبوه +عکس فورد سوپر دیوتی ۲۰۲۲؛ پیکاپ درشت اندام با ۱۴۲۳ نیوتن متر گشتاور! +عکس اقبال بلند وانت‌ها و شاسی‌بلند‌ها پرتقاضا‌ترین خودرو‌ها در خاورمیانه را بشناسید شرایط جدید فروش پیکاپ آمیکو آسنا اعلام شد وانت ها در صدر جدول پرفروش ترین خودروهای سال KMC T۸ آمد نبرد بیراهه نوردان با چاشنی باربری فورد اف-۱۵۰ نسخه Tremor مدل ۲۰۲۱؛ ماجراجوی جان سخت با موتور ۶ سیلندر+عکس از پیشرانه ۵.۷ لیتری تا تبلت های سرفیس مایکروسافت! +عکس زد اکس تِرالُرد؛ پیکاپ درشت اندام چینی به سبک فورد و رَم! +عکس معرفی هامر الکتریکی ۲۰۲۰ با گشتاور ۱۵۵۹۲ نیوتن متری! +عکس هامر برقی با قدرت ۱۰۰۰ اسب بخار معرفی شد منتخب "پیکاپ های هوشمند چین" وارد ایران می شود (+عکس) هوندا مدل جدید محصول موفق خود را معرفی کرد +عکس کاتالوگ رسمی محصول جدید کرمان موتور منتشر شد یوانچنگ FX چه ویژگی هایی دارد+عکس دوره آموزشی فنی گیربکس پیکاپ در شرکت آمیکو برگزار شد افزایش بیش از صد میلیونی قیمت شرکتی پیکاپ فوتون جدیدترین اطلاعات از ۳ خودرو جدید روس بازار ایران+ قیمت و مشخصات نهایی تولید پیکاپ تراک الکتریکی تولید وانت تمام برقی شورولت با شارژ ۶۴۰ کیلومتر یک محصول متفاوت از خانواده مزدا! +تصاویر کارلکس دیزاین و رونمایی از خاص ترین پیکاپ فورد رنجر+تصاویر جک تنومند پائو؛ پیکاپ آفرودی گریت وال با برچسب قیمت ۲۳ هزار دلاری معرفی شد+تصاویر نگاهی به کم مصرف ترین پیکاپ های دو دیفرانسیل در ایران آیا پیکاپ جدید کرمان موتور در راه است؟ اعلام قیمت جدید پیکاپ فوتون بنزینی و دیزل ادامه دردسر رنجر برای فورد احتمال کمبود پیکاپ در بازار آمریکا رونمایی از اولین پیکاپ هیوندای ۲۰۲۱ + تصاویر رونمایی از پیکاپ قدرتمند RAM+ تصاویر استرادا؛ وانت ۱۳ هزار دلاری فیات+تصاویر تلاش برای ارائه یک پیکاپ غول پیکر! +تصاویر پیمایش ۱۶۰ کیلومتر با کمتر از ۱۰ هزار تومان شرایط فروش پیکاپ دیزلی و بنزینی فوتون اعلام شد طرح فروش نقدی پیکاپ کاپرا۲ با قیمت جدید پیکاپ برقی تسلا؛ مسافری غول‌پیکر از آینده همراه با آمیکو آسنا در جاده، شهر و کوهستان بررسی پیکاپ‌دوکابین‌فوتو‌ن + مشخصات بزرگترین خودروی پیکاپ جهان تویوتا توندرا ۲۰۱۹ چه تغییراتی نسبت به اولین نسخه آن داشت؟ شورولتی که ۱۵.۸ تن بار حمل می‌کند +عکس هووی دیوتی رم، قدرتمندترین پیک‌آپ این روزهای جهان بهترین خودروهای سال ۲۰۱۹ از نگاه موتورترند هیولای عجیب و دو کابین بنز + تصاویر معرفی کاندید های برترین سدان ، شاسی بلند و پیکاپ های آمریکای شمالی وانت پیکاپ بنزینی دوکابین فوتون را بشناسید پیکاپ آسنا اتومات پاییز رونمایی می شود کدام برندها خودرویی وفادارترین مشتریان را دارند؟ آزمایش فنی پیکاپ آمیکو آسنا؛ ۴۰۰ کیلومتر با پیکاپ همه‌فن‌حریف خودرو نیسان مخصوص مسافرت تحولی در تاریخ پیکاپ‌ها قیمت جدید انواع خودرو نیسان در بازار تهران +جدول نبرد یا رفاقت در بازار پیکاپ‌های چینی! حمل‌بار از انگلیس تا فرانسه پیکاپ با چاشنی هیجان خط تولید محصول جدید آمیکو گشایش یافت رقابت شورلت با تویوتا در کلاس پیک آپ‌های آفرودی (+عکس) فورد برای خودروهای باری‌ خود فراخوان «رانندگی ممنوع» صادر کرد بررسی و نگاهی به میتسوبیشی L۲۰۰ و ویژگی‌های آن؛ غریب آشنا پیک‌آپ‌های جدید سانگ یانگ به بازار می آیند (+عکس) مدیر نمایندگی آمیکو در کرمان: تا کنون بیش از ۳۰۰ دستگاه از پیکاپ جدید آمیکو به تولید رسیده است پیکاپ الکتریکی تسلا احتمالا تا سال آینده معرفی خواهد شد انتقال خط تولید وانت پیکاپ "ریچ" به شرکت زامیاد پیکاپ همه‌جا رو برای زمستانی آسوده +عکس پیکاپ شش چرخ فورد وارد جاده‌ها شد +عکس آشنایی با سه پیکاپ قد بلند+تصاویر غول شش‌چرخ جدید فورد +عکس آمریکایی‌ها بیشتر شاسی بلند و پیکاپ می‌خرند فیس‌لیفت D-MAX ایسوزو آماده برای سخت‌ترین مسیر‌ها قوی‌ترین پیک آپ جهان در سال ۲۰۱۸ (+عکس) شاسی‌ بلند غول‌ پیکر آمریکایی در تهران پیکاپ چینی پژو، برای آفریقایی‌ها فروش خودرو برای پنجمین ماه متوالی در آمریکا کاهش یافت یک قرن پیک آپ‌سازی فورد با جدیدترین شاسی‌بلند آفرودی مرسدس بنز آشنا شوید +عکس پوست اندازی باربر چینی رونمایی از جدیدترین پیکاپ نیسان (+عکس) پیک‌آپ تراک جیپ به واقعیت نزدیک می‌شود اگر بنز، لامبورگینی یا مک‌لارن ابرپیکاپ بسازند (+عکس) پیکاپ کلاسیک با تیونینگ متفاوت حراج شماره یک از یک پیکاپ کلاسیک با تیونینگ متفاوت بهترین پیک‌آپ‌‌های آفرودی (+عکس) سه بی‌رقیب! پرفروش‌ترین خودرو و پیک‌آپ‌ها در بازار امریکا (+عکس) سلطان بی تاج و تخت وانت‌ها چین مقصد جدید پیکاپ های فورد و جنرال موتورز اولین پیکاپ برقی در راه است! پاور واگن ۲۰۱۷ آمد اولین پیکاپ برقی جهان (+عکس) معرفی پرفروش‌ترین خودروها در ایالات متحده پیکاپ‌های رنو و بنز، در مصاف یکدیگر +عکس تاکومای جنگلی پیک‌آپ‌های منتخب تاپ‌گیر درسال۲۰۱۶ (+عکس) چنــد شغله‌ها فروش نقدی و اقساطی پیکاپ بنزینی ایران‌خودرو دیزل آغاز شد رقیب ارزان قیمت مرسدس بنز ۶X۶ معرفی شد +عکس همزاد فرانسوی نیسان پیکاپ پرش ۱۱۵ متری با یک پیکاپ تراک (+عکس) سانتاکروز ۲۰۱۹ هیوندایی (+عکس) پیکاپ جدید کرمان‌موتور در راه بازار / تصاویر پیش فروش انواع وانت نیسان و پیکاپ ریچ پیکاپ یک‌تُن رنو؛ رقیبی الماس‌نشان برای هایلوکس و آماروک تجاری از کلاس اسپرت مدل ارزان‌قیمت تر T۵ عرضه شد فروش ویژه نقدی و اقساطی فوتون با تحویل ۴۵ روزه غول‌های ارزان‌قیمت
برگشت به بالا