عصر خودرو- رئیس پلیس پایتخت با اعلام این مطلب که بالغ بر ۲۵ هزار سرویس مدرسه اعم از ۱۶ هزار تاکسی و سواری و ۹ هزار ون و مینیبوس کار جابجایی دانشآموزان را برعهده خواهند داشت اعلام کرد: فراگیری آموزشهای لازم و چگونگی برخورد با کودکان و دانشآموزان در یک ماه آینده شروع خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از فارس، سردار حسین رحیمی رئیس پلیس پایتخت در نشست رسانهای در مقر پلیس راهور تهران بزرگ با دکتر عرب رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تفاهمنامه امضا کردند.
رئیس پلیس پایتخت در حاشیه امضای این تفاهمنامه اظهار داشت: رویکرد پلیس استفاده از علوم جدید و نگاهی علمی به پدیدهها و مسائل اجتماعی است چرا که پلیس بیشتری برخورد با پدیدههای اجتماعی را دارد و دکترین ما مردممحوری و جامعه محوری است.
وی تصریح کرد: پلیس به سمتی در حال حرکت است تا از پتانسیل موجود در جامعه استفاده کند چرا که باور دارد با روشهای منسوخ ، قدیمی و غیرعلمی نمیتوان بهرهوری و کارامدی بخشی از ماموریتهایش را بالا ببرد.
سردار رحیمی گفت: با این باور و با پیگیریهای سردار مهماندار و دفتر تحقیقات پلیس بر آن شدیم تا از ظرفیت موجود در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی که در حوزه مسائل و آسیبهای اجتماعی ید طولانی دارد بهره ببریم.
وی افزود: این تفاهمنامه با اولویتهایی همچون سنجش اثربخشی اجرای طرح در محدوده ترافیک با شیوه نوین، بررسی سرویس مدارش در شهر تهران، روشهای ارتقای فرهنگ ترافیک، جایگاه اجتماعی پلیس در بین آحاد مردم، کاهش صدمات جانی و عواقب ناشی از حوادث ترافیکی و همچنین پیشگیری و کاهش آسیبهای اجتماعی منعقد شده است.
این مقام ارشد پلیس تهران به نتایج یکی از مراکز معتبر نظرسنجی که در جلسه امروز استانداری تهران مطرح شد پرداخت و گفت: براساس آمار این مرکز، پلیس بیشترین مقبولیت در نزد مردم را داشته؛ یعنی رتبه اول در بین دستگاههای خدمات رسان را پلیس به خود اختصاص داده است؛ البته این آمارسنجی در تهران انجام شده است.
رئیس پلیس پایتخت در خصوص سرویس مدارس گفت: از شنبه آینده بحث ساماندهی سرویس مدارس و همکاری رانندگان و آموزش آنها در پلیس راهور مناطق آغاز خواهد شد.
وی با اعلام این مطلب که بالغ بر 25 هزار سرویس مدرسه اعم از 16 هزار تاکسی و سواری و 9 هزار ون و مینیبوس کار جابجایی دانشآموزان را برعهده خواهند داشت اعلام کرد: فراگیری آموزشهای لازم و چگونگی برخورد با کودکان و دانشآموزان در یک ماه آینده شروع خواهد شد و رانندگان ملزم به فراگیری آموزشهای لازمند؛ چرا که بعد از آموزش، آرم مصوب سرویس مدارس به آنها تعلق خواهد گرفت.
سردار رحیمی در پاسخ به پرسشی درخصوص اینکه اگر خودروهای توقیفی در پارکینگها دچار خسارت شوند، چه کسی پاسخگو است، اظهار داشت: افسر پلیس وقتی خودرو را تحویل پارکینگ میدهد در رسید مربوط تمام مشخصات خودرو و نواقص موجود در آن را ثبت میکند و یک نسخه از آن را تحویل مالک میدهد؛ چنانچه در مدت زمان توقف خودرو در پارکینگ، وسیله نقلیه دچار نقص شود مالک پارکینگ پاسخگو خواهد بود.
رئیس پلیس پایتخت با اعلام این مطلب که 10 مرکز رسیدگی به اعتراضات و شکایات در حوزه رانندگی مشغول به فعالیت هستند، اعلام کرد: در این مراکز یک نفر افسر پلیس راهنمایی و رانندگی، یک کارشناس و یک قاضی حضور دارند و روزانه هزاران مورد شکایت را بررسی میکنند؛ اگر موردی درخصوص ثبت جریمه توسط دوربینها نیز باشد بررسی خواهند کرد.
این مقام ارشد پلیس پایتخت درخصوص پلاک مخدوش خودروها اعلام کرد: اگر خودرویی با پلاک مخدوش مشاهده شود بلافلاصله و بدون استثنا به دستگاه قضایی معرفی خواهد شد. در صورت اثبات قضیه 6 ماه تا 2 سال زندانی در انتظار مالک خودرو است.
وی درخصوص تغییر ساعات اداری گفت: شروع ساعت کاری در ساعت 6 صبح و پایان ادارهجات در ساعت 14 هم بر ترافیک صبحگاهی، عصرگاهی و طول روز تاثیر گذاشته و خوب ارزیابی شده است.
سردار رحیمی گفت: در 6 ماهه دوم با توجه به کاهش طول روز افزایش فعالیت مدارس و دانشگاهها و وارونگی هوا مسلما ترافیک افزایش خواهد یافت و تمام این طرحهای ترافیکی که در این روزها دنبال میشود برای 6 ماهه دوم نیز اجرا خواهد شد.
در ادامه نشست دکتر عرب رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با اعلام این مطلب که دانشگاه فوق در 3 حوزه تخصصی توانبخشی،سلامت اجتماعی و سلامت روان فعالیت دارد، گفت: این مرکز با داشتن حوزههایی همچون سلامت اجتماعی و روان و مرکز تحقیقات حوادث و بلایا آمادگی این را دارد که بتواند با تمام حوزههای پلیس راهور همکاری داشته باشد.