فونیکسریمکسبهتام

برنامه دولت برای ترانزیت و حمل ونقل بین‌المللی

عصر خودرو- معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: اگر می‌خواهیم حمل‌ونقل را اقتصادی کنیم و با دنیای بیرون ارتباط داشته باشیم، باید راه‌حلی برای روان‌سازی ترانزیت در کشور بیابیم.

برنامه دولت برای ترانزیت و حمل ونقل بین‌المللی
نسخه قابل چاپ
دوشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۸:۰۰

     به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا ، عبدالهشام حسن‌نیا  عنوان کرد: ایران با داشتن حدود 340 هزار ناوگان و همسایگان مختلف در اطراف کشور، وجود کریدور شرق به غرب و دسترسی به آبهای گرم از موقعیت ذاتی خوبی برای ترانزیت برخوردار است.

    معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه فاصله معناداری بین ریل و جاده وجود دارد، عنوان کرد: ما نمی‌توانیم 150 هزار وسایل نقیله را درکوتاه مدت طی سه چهار سال آینده از رده خارج کنیم. نوسازی ناوگان با توجه به قیمت تمام شده خودرو قبل از افزایش ارز برای هر خودرو حدود  600 تا 700  میلیون تومان بود و متاسفانه بعد از نوسانات اخیر ارز قیمت آن به بالای یک میلیارد تومان رسیده است. 

    حسن‌نیا اضافه کرد: اگر می‌خواهیم حمل ونقل را اقتصادی کنیم و با دنیای بیرون ارتباط داشته باشیم، باید راه‌حلی برای روان‌سازی ترانزیت در کشور بیاندیشیم، شاید این امر در کوتاه مدت به نفع رفتارهای سازمانی ما نباشد ولی به نفع اقتصاد ملی و اشتغال است.

    وی خاطرنشان کرد: از این جهت ما دنبال این هستیم که اقداماتی را درجهت بهبود در آمد حمل ونقل انجام دهیم تا درنهایت باعث تولید ثروت و سرمایه ملی شود.

    معاون وزیر راه و شهرسازی درخصوص برنامه دولت برای ترانزیت و حمل ونقل بین‌المللی، تصریح کرد: باید نگاهی به دستورالعمل‌های مربوط به عبور از مزر بیاندازیم و در صورت نیاز آن‌ها را اصلاح کنیم و از شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی داخلی در ‌مقایسه با شرکت‌های حمل و نقل کشور های دیگر حمایت کنیم و برای محقق ساختن این هدف باید در مرحله اول برای شرکت‌های حمل ونقل بین‌المللی مزیت‌هایی ایجاد کنیم، قوانین و دستورالعمل‌ها را اصلاح کنیم و برای رقابت با شرکت‌های حمل ونقل کشورهای دیگر روش‌هایی اتخاذ کنیم که اقتصادی بشمار آید.

    حسن‌نیا افزود: همچنین برای اینکه شرکت‌ها بتوانند در بخش ترانزیت بیشتر از گذشته فعال باشند باید ناوگان باری را توسعه دهیم تا ترانزیت دو برابر شود و راهکار اصلی این افزایش این است که برای نوسازی ناوگان باید برنامه ششم توسعه، ماده 30 را پیگیری کنیم تا بتوانیم ناوگان داخل کشور و ناوگان برون مرزی که وظیفه ترانزیت را برعهده دارند تقویت کنیم.

     

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم
    مطالب مرتبط