فونیکسریمکسبهتام

دلایل افت تولید تجاری‌سازان

عصر خودرو- هاشم یکه‌زارع، مدیرعامل ایران خودرو روز گذشته در حالی از زیان انباشته ۲۳ هزار میلیارد ریالی در این شرکت خبر داد که وی علت این زیان را چالش تولید خودروهای تجاری در این شرکت خواند.

دلایل افت تولید تجاری‌سازان
نسخه قابل چاپ
پنجشنبه ۳۱ تير ۱۳۹۵ - ۰۰:۱۷:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از دنیای اقتصاد، یکه زارع روز گذشته با بیان اینکه بخشی از زیان انباشته این شرکت به تولید خودروهای تجاری بازمی گردد، تاکید کرد که بازار خودروهای تجاری رونق ندارد و همه شرکت‌های تولیدکننده خودروهای تجاری مانند اتوبوس با چالش مواجه هستند. اظهارات مدیرعامل ایران خودرو در شرایطی است که با لغو تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران تولید سواری در شرکت‌های خودروساز روندی صعودی به خود گرفت این در شرایطی است که در بخش تجاری‌ها ظاهرا لغو تحریم‌ها بی‌تاثیر بوده و تولید قابل توجهی در شرکت‌های یاد شده صورت نگرفته است. اینکه چرا تولید تجاری‌ها روندی نزولی داشته و حتی منجر به زیان شرکتی همچون ایران خودرو شده را از حسن‌کریمی سنجری کارشناس خودرو پرسش کردیم.

    وی به سه دلیل عمده در این زمینه اشاره و عنوان می‌کند که در دولت گذشته مجوزهای زیادی برای تولید خودروهای تجاری صادر شد، این در شرایطی است که متقاضیان عمدتا تولید خودروهای چینی را در دستور کار داشتند و به دلیل تیراژ پایین هزینه‌های سربار شرکت‌های بزرگ تجاری ساز را نداشتند.بنابراین تولید این شرکت‌ها به زیان تجاری‌سازان شد. کریمی همچنین عنوان می‌کند که در سال‌های تحریم به دلیل کوچ شرکای خارجی از ایران و به دنبال آن کاهش تولید، هزینه سربار این شرکت‌ها افزایش یافت و آنها نتوانستند از ظرفیت تولیدی خود به نحو احسن بهر ه ببرند. که این امر زیان تجاری سازان را افزایش داد. اما دلیل سومی که کریمی در این مورد عنوان می‌کند به تاخیر در اجرای قراردادهای خارجی برمی‌گردد. وی تاکید می‌کند که تاخیر در اجرای عقد قراردادها و همچنین اجرای آنها شرکت‌های بزرگ تجاری‌ساز را با چالش مواجه کرده است.

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم
    مطالب مرتبط