هیوندای و کیا به دنبال توسعه سوخت‌های جایگزین

هیدروژنی هیوندای سال آینده و هیدروژنی کیا ۲۰۲۰ می‌آیند

گروه خودروسازی هیوندای اعلام کرد که دومین خودرو از خانواده FCV را سال آینده و پنج سال پس از عرضه توسان FCV و کیا FCV را در سال ۲۰۲۰ روانه بازار خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو»، به دلیل هزینه‌های بالای پیشرانه‌های هیدروژنی کنونی هیوندای توسان FCV و  رقبای ژاپنی‌اش فقط در آمریکا آن‌هم به‌صورت اجاره عرضه می‌شوند. به نظر می‌رسد که این خودروها همگی خودروی دوم مالکانشان هستند که به‌شدت تقاضا را محدود می‌کند. حتی خودرویی همچون تویوتا میرای در بازار آمریکا ماهانه کمتر از ۱۰۰ دستگاه فروخته می‌شود.

لی کی سانگ نایب‌رئیس مرکز فناوری زیست سازگار هیوندای-کیا به‌طور ضمنی گفت نسل بعدی فناوری پیل سوختی این شرکت انتظار می‌رود میزان فروش آن‌ها را به ده‌ها هزار دستگاه برساند. اما همچنان قبل از اینکه هزینه تولید هر دستگاه از این خودرو به سطحی که برای خودروهای کیا منطقی باشد کاهش یابد، تقاضا باید افزایش یابد.

لی افزود: ما فکر می‌کنیم ۲۰۲۰ زمان مناسبی برای معرفی یک خودروی سلول سوختی از سوی کیا باشد. در این میان ما هزینه‌های مواد اولیه را به میزان قابل‌توجهی پایین خواهیم آورد.

نسل بعدی هیوندای FCV در قالب کانسپت آینده نگرانه پیل سوختی FE در نمایشگاه خودرویی ژنو به نمایش گذاشته شد. پیشرانه این خودرو کاراتر، سبک‌تر و با توان طی مسیر بیشتر نسبت به توسان FCV است. 

خودروساز کره‌ای قصد دارد تا سال ۲۰۲۰ هشت خودروی جدید هیبریدی پلاگین و چندین خودروی تمام الکتریکی عرضه کند تا در صورت شکست احتمالی پروژه خودروهای هیدروژنی چندان عقب نیفتاده باشد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.