سید شریف حسینی در گفت و گوی اختصاصی با پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» در خصوص تصمیم دولت مبنی بر کاهش درآمدها از محل واردات خودرو در بودجه سال آینده گفت:«این که دولت درآمد هایش را از محل واردات کاهش بدهد،تصمیم مناسبی است که هم با کاهش تعرفه و هم با کاهش واردات ممکن می شود، اما تا زمانی که خودروسازان داخلی حضور یک رقیب جدی را در بازار احساس نکنند برای ارتقای سطح کیفی محصولات خود انگیزه ای نشان نمی دهند.»
وی افزود:« ارتقای سطح کیفی محصولات اگرچه ممکن است قیمت تمام شده خودرو ها را افزایش دهد، اما خودروسازان می توانند با برنامه ریزی دقیق درآمدهای خود را از محل های دیگری مانند خدمات پس از فروش و صادرات خودروهای با کیفیت افزایش دهند.»
وی ادامه داد:«طبیعی است که اگر کاهش تعرفه موجب ایجاد رقابت در صنعت خودرو کشور شود، خروجی آن افزایش کیفیت خودروهای داخلی خواهد بود و این صنعت را به سرعت جهانی خواهد کرد.»
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت:«پایین بودن تعرفه واردات خودرو در مقاطع زمانی خاصی برای صنعت خودروی کشور یک نیاز بود تا بر اساس آن خودروسازان بتوانند زیرساخت های خود را تکمیل کنند و بازار داخلی را در اختیار بگیرند، اما از این پس با جدی تر شدن رقابت در بازارهای جهانی کاهش تعرفه ها باید به عنوان اهرمی برای رقابت پذیری تولیدات داخلی باشد.»
وی تصریح کرد:«عدم واردات خودروی خارجی نوعی حمایت از صنعت داخلی است و اگر ما بخواهیم این حمایت را ادامه دهیم بی شک مردم را محکوم به استفاده از صنعتی می کنیم که حاضر به افزایش کیفیت خود نیست.»
حسینی در ادامه گفت:«تا زمانی مشتریان مدت زمان زیادی را در انتظار تحویل خودرو به سر ببرند، قیمت ها نیز در بازار رقابتی نخواهد بود و این امر هرچند نفع صنعت را به دنبال دارد ولی منافع مردم از میان خواهد رفت.»
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی:
بالا بودن تعرفه واردات خودرو رقابت پذیری را متوقف می کند
عصرخودرو:عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت:«متعادل سازی تعرفه واردات خودرو و برنامه ریزی دولت برای کاهش درآمد های حاصل از آن تنها راه افزایش کیفیت خودرو های داخلی است و سطح رقابت پذیری تولیدات داخلی را ارتقا خواهد داد.»
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.