مدیرعامل ایران خودرو خبر داد

گام های اولیه برای خدمات پس از فروش برداشته شد

: مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو گفت: «کسب رتبه نخست در خدمات پس از فروش، مرهون تلاش های خستگی ناپذیر مردان خط تولید، تعمیرگاه های مجاز و قطعه سازان است.»

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو»، جواد نجم الدین، با بیان این مطلب گفت: «در خدمات پس از فروش گام های اولیه را برداشته ایم و تا رسیدن به استانداردهای جهانی باید کوشش فراوانی صورت گیرد.»
وی با اشاره به اینکه مسئولان ۴۸ نمایندگی مجاز ایران خودرو به دلیل کوتاهی در ارایه خدمات مطلوب به مشتریان، از ارائه خدمات محروم شده اند، اظهار داشت: «از این تعداد ۲۰ نمایندگی مجاز ایران خودرو لغو امتیاز، و ۲۸ نمایندگی تعلیق شده است و همچنین مسئولان ۷۷ نمایندگی دیگر برای ارتقاء سطح خدمات رسانی به مشتریان اخطار کتبی گرفته اند.»
وی از اضافه شدن ۲۵ نمایندگی جدید به شبکه خدمات پس از فروش ایران خودرو خبر داد و تصریح کرد: «بر اساس نتایج ارزیابی صورت گرفته از سوی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران، خدمات پس از فروش ایران خودرو(ایساکو) با کسب ۶۵ امتیاز حائز رتبه نخست برای سال ۱۳۸۸ شد.»
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو بیان کرد: «تمامی شبکه خدمات پس از فروش گروه صنعتی ایران خودرو عزم خود را برای ارایه خدمات مطلوب به مشتریان و جلب رضایت آنان جزم کرده است.»
نجم الدین اضافه کرد: «بازرسی های نامحسوس از شبکه خدمات پس از فروش ایران خودرو، پیگیری شکایت مشتریان و توجه به اصل مشتری مداری از اولویت های مهم این گروه صنعتی است.»
یادآور می شود در ارزیابی سال ۱۳۸۸ تعداد ۳۶ شرکت عرضه کننده خودرو(شامل ۲۴ شرکت تولید کننده و ۱۲ شرکت وارد کننده خودرو) مورد ارزیابی قرار گرفته است که خدمات پس از فروش ایران خودرو(ایساکو) بالاترین امتیاز را کسب و برترین شرکت خدمات پس از فروش امسال شده است.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.