محرابیان:

تعالی سازمانی باید با مدل های بومی سنجیده شود

: وزیر صنایع و معادن گفت:« در ارزیابی جایزه ملی بهره وری و تعالی سازمانی باید شرایط سازمانها و بنگاه های اقتصادی را با مدل های بومی سازی شده سنجید.»

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو»، “علی اکبر محرابیان” در هفتمین همایش تعالی سازمانی به منظور افزایش بهره وری در سازمانها و بنگاههای اقتصادی، بر ضرورت اصلاح نظام مصرف و توزیع کالا تاکید کرد.»
وی افزود:« تنها با اصلاح نظام توزیع همراه با نظام مصرف، افزایش بهره وری در سازمانها محقق می شود در غیر این صورت برخی از مناسبات غلط واسطه گری افزایش قیمت کالا را میسر می کند.»
وزیر صنایع و معادن یادآور شد:« در صورتی که در کنار اصلاح نظام مصرف طرح های دیگری اجراو ساختارها در حوزه صنعت ایجاد شود در آن صورت این قانون موفقیت آمیز خواهد بود.»
محرابیان با اشاره به اجرای هدفمند کردن یارانه ها در حوزه صنعت در خصوص برنامه های پیشنهاد شده بخش صنعتی، گفت:« در بخش صنعت پنج برنامه برای اجرا، همراه با قانون هدفمند کردن یارانه ها مطرح شده است.»
وی اضافه کرد:« برنامه انرژی، مدیریت منابع انسانی، اصلاح نظام توزیع کالا، صادرات و واردات و نظام مالی از جمله پنج برنامه بخش صنعت است که با اجرای هدفمند کردن یارانه ها در این حوزه اجرا می شود.»
وزیر صنایع و معادن در خصوص صنایع انرژی بر گفت:« در این برنامه در زیر شاخه انرژی ۱۶ پروژه تعریف شده است که تسهیل بازسازی و تکمیل فرآیند، گسترش مولدهای برق کوچک(CHP) و حذف برخی از خطوط تولید محصولات انرژی بر از آن جمله است.»
وی با اشاره به لزوم اصلاح نظام صادرات و واردات کشور با اجرای هدفمند کردن یارانه ها، تصریح کرد:« در صورتی که محصولات مناسب کیفی با قدرت رقابت در کشور تولید شود با ورود کالاهای بی کیفیت باز مشتری فریب خرید آن را نخواهد خورد.»
محرابیان اظهار داشت:« اصلاح هر یک از پنج برنامه یادشده ضروری است لذا اگر هر یک از این نظام ها به تنهایی اصلاح شوند، نمی توان افزایش بهره وری را در این بخش ها ایجاد کرد.»
وزیر صنایع ومعادن با تاکید بر طراحی مدل ارزیابی تعالی سازمانی متناسب با امکانات و نیاز های کشوری از متولیان برگزاری همایش تعالی سازمانی خواست برای طراحی مدل ارزیابی متناسب با مشخصه های کشور برنامه ریزی دقیقی داشته باشند.»
وی افزود:« از آنجا که برای رسیدن به نقطه تعالی سازمانی در کشور ابتدا باید به فکر تعالی در سازمانهای خود باشیم لذا موسسه مطالعات بهره وری و منابع انسانی نقاط ضعف خود را در اعطای جایزه ملی بهره وری و تعالی سازمانی به مرور باید اصلاح کند.»
محرابیان با بیان اینکه نباید به نقطه کنونی راضی باشیم و همواره باید به فکر تعالی این جایزه باشیم، افزود:« طی دو سال گذشته همواره بر بومی سازی مدل های ارزیابی تعالی سازمانی تاکید شده و باید بر بومی سازی آن توجه جدی داشته باشیم.»
وی در پایان تصریح کرد:« اگر بدون توجه به نیازها و شرایط کنونی کشور مدلی را از خارج وارد کنیم در اصلاح شاخص های مختلف اقتصادی مطمئن نخواهیم بود.»
همزمان با برگزاری یک روزه هفتمین همایش تعالی سازمانی کارگاه های آموزشی این همایش روز دوشنبه سوم اسفندماه جاری در زمینه های مدیریت استراتژیک، مروری بر ابزارهای ارزیابی و بلوغ فرآیندها، بهبود فرایند تولید، بومی سازی تکنولوژی، مبانی کلیدی تعالی سازمانی، فرهنگ سازمانی براساس مدل دنیسون توسط اساتید و متخصصان برگزار می شود.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.