به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از تابناک، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: «آن طور که مشخص است هدف از ارائه لایحه اخذ جرایم راهنمایی و رانندگی و تغییر در قوانین در جهت کاهش نرخ تلفات ناشی از رانندگی است که در حال حاضر اثر خود را از دست داده است.»
نصرالله ترابی گفت: «متاسفانه قوانین موجود مربوط به سال ۱۳۵۰ است و به طور کل اثر بخشی خود را برای جلوگیری از عدم تکرار تخلفات و کاهش تخلفات رانندگی از دست داده است و به همین دلیل باید متناسب با شرایط موجود نسبت به تغییر آن اقدام کرد.»
این نماینده مجلس یادآور شد: «در ایران پلیس راهنمایی و رانندگی مسئولیت نظارت بر قوانین و اجرایی نمودن آن را به عهده دارد اما بسیار دیده شده فقدان قوانین و اختیارات موجب عدم سختگیری پلیس در برخورد با متخلفان و عدم بازدارندگی جرائم راهنمایی و رانندگی شده و در نهایت میل به تخلفات را در میان رانندگان افزایش داده است.»
نماینده شهرکرد خاطر نشان کرد: «طبق پیش بینی مرکز پژوهش های مجلس و مسئولان نیروی انتظامی با تصویب لایحه اصلاح قانون اخذ جرایم راهنمایی و رانندگی، نرخ وقوع جرایم رانندگی تا ۵۰ درصد کاهش می یابد و می تواند بسیار گره گشا در پایین آمدن آمار تصادفات باشد.»
وی از دلایل نادیده گرفته شدن قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را عقب ماندن از شرایط اجتماعی روز می داند و معتقد است: «قوانین فعلی چه از نوع قضایی که منتهی به پرداخت جریمه می شود و چه قوانین اجتماعی در این خصوص از قدرت بازدارندگی کافی برخوردار نیست.»
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: «این امر باعث شده ضرورت تغییر و اصلاح قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی به چشم آید وبا بازنگری جدی در اعمال قانون برای تخلفات رانندگی ، امکان برخورد جدی تر پلیس با رانندگان متخلف فراهم شود.»
قانون جدید، جرایم رانندگی را ۵۰ درصد میکاهد
: متاسفانه قوانین موجود مربوط به سال ۱۳۵۰ است و به طور کل اثر بخشی خود را برای کاهش تخلفات رانندگی از دست داده است و طبق پیش بینی مجلس و ناجا، با تصویب قانون جدید جرایم رانندگی تا ۵۰ درصد کاهش می یابد که تأثیر چشمگیری در کاهش تصادفات خواهد داشت.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.