نمایشگاه موتورسیکلت های برقی‏ (۷)

عرضه موتورسیکلت های برقی آلمانی و استرالیایی توسط جهان رو

عصرخودرو: شرکت جهان رو ، یکی از قدیمی ترین و با سابقه ترین فعالان بازار موتورسیکلت ایران حضور قدرتمندی را با موتورسیکلت های متنوع برقی در نمایشگاه بوستان گفتگوی تهران از خود به نمایش گذاشت .

نمایشگاه موتورسیکلت های برقی‏ (۷)

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو»، این شرکت که ماه ها قبل و با آغاز زمزمه های ورود موتورسیکلت های الکترکیی به خیابان های کشور دست به کار شده بود در این نمایشگاه با موتورسیکلت های متنوعی از برند های V-Motor ( ویموتو استرالیا) و GOVECS (آلمان) حاضر شده است . زرگین ؛ رئیس فروش این شرکت در گفت و گو با عصر خودرو از نهایی شدن مراحل دریافت تاییدیه های لازم از سوی سازمان کنترل کیفیت هوا خبر داد و افزود : به زودی پس از دریافت این تاییدیه ها طی روز های آینده امکان ورود موتورسیکلت های الکتریکی جدید جهان رو به خیابان ها فراهم خواهد شد . وی همچنین افزود : در حال حاضر بیش از ۷ مدل از موتورسیکلت ها با برند ویموتور استرالیا و ۲ مدل از موتورسیکلت های GOVECS آلمان آماده ورود به بازار ایران هستند . موتورسیکلت های سری V این شرکت با حداکثر توان ۴۰۰۰ وات در بیش از ۸ مدل با ظرفیت بار ۱۵۰ کیلوگرم قیمتی بین ۸.۲ الی ۱۸ میلیون تومان دارند . همچنین از برند GOVECS موتورسیکلت های GO!T۲.۴ و GO!۳.۴ با قیمتی حدود ۱۸ الی ۲۰ میلیون تومان برای عرضه به مشتریان در این نمایشگاه معرفی شده اند . ظرفیت بارگیری این موتورسیکلت ها ۱۸۰ کیلوگرم اعلام شده است .

از جمله مدل های متفاوت و جالبی که توسط جهان رو قرار است به ناوگان موتورسیکلت های الکتریکی کشور بپیوندد می توان به سری شهری ویموتو و سری V۱ اشاره کرد که هر دو در دسته اسکوتر های کوچک شهری قرار می گیرند و مدل V۱ به عنوان اولین موتورسیکلت تمام الکتریکی تاشو به بازار عرضه می شود و حداکثر سرعت آن به ۵۰ کیلومتر در ساعت می رسد . توان این مدل یک کیلووات است و توانایی پیمایش تا ۸۵ کیلومتر با شارژ کامل را دارد و وزن خالص آن ۴۵ کیلوگرم است .

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.

  1. amir

    باسلام