اختصاصی نمایشگاه توکیو ۲۰۱۵ (۲)

آئودی با نقاب لامبورگینی

عصرخودرو: خودرویی که می‌بینید صرفا شبیه لامبورگینی است.

اختصاصی نمایشگاه توکیو ۲۰۱۵ (۲)

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو» ، لامبورگینی Estoque سدان ۴دری بود که چندین سال پیش بعنوان یک خودرو مفهومی رونمایی شد ولی از آنجایی که کمپانی برنامه‌ای برای تولید آن ندارد، چه بهتر که هواداران لامبورگینی خودشان دست به کار شوند!

در نمایشگاه امسال، تیونر ژاپنی Belladonna Car Works کیت بدنه جدید خود که شبیه لامبورگینی استوک طراحی و ساخته شده را معرفی کرد. تیونر ژاپنی برای این کیت بدنه که روی آئودی RS۷ نصب شده، ظاهرا وقت چندانی صرف نکرده چراکه از تصاویر مشخص است که چراغ‌های جلو وجود خارجی نداشته و جای‌شان خالی است!

در این کیت بدنه که Belladonna Cattivo Audi RS۷ نام گرفته، رینگ‌های ۲۰ اینچی با تایرهای Nitto با سایز ۲۷۵/۳۰ در جلو و ۳۴۵/۲۵ در عقب و سیستم تعلیق Roberuta Cup نیز در اختیار مشتریان قرار می‌گیرد.

 

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.