اختصاصی نمایشگاه ژنو ۲۰۱۵ (۹)

هیوندای توسان ۲۰۱۶ با انجین توربو

عصرخودرو: سومین نسل توسان، حرف‌های جالبی برای گفتن دارد.

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو»، سومین نسل توسان که از نیمه دوم ۲۰۱۵ بعنوان مدل ۲۰۱۶ وارد بازار می‌شود علاوه‌بر اینکه در ظاهر، چهره کاملا متفاوتی نسبت به سابق داشته، در باطن هم به ویژگی‌های جدیدی تجهیز شده است.

توسان ۲۰۱۶ در کابین هم بطور کامل تغییر کرده؛ هیوندای حالا از مانیتور لمسی بزرگتری استفاده کرده، درب عقب را برقی کرده و امکان سفارش گرمکن و تهویه برای صندلی‌های جلو را هم برای مشتریان فراهم کرده است.

توسان ۲۰۱۶ بصورت استاندارد با انجین ۱.۶ لیتری ۱۳۵ اسبی و با گیربکس ۶ سرعته دستی تحویل مشتریان می‌شود. نسخه توربوشارژ توسان نیز با همین انجین اما با قدرت ۱۷۶ اسب فروخته شده که البته مشتریان می‌توانند در این نسخه از گیربکس سفارشی ۷ سرعته دوکلاچه هم استفاده کنند.

اما هیوندای دو انجین دیزلی را هم برای توسان ۲۰۱۶ آماده کرده که یکی ۱.۷ لیتری ۱۱۵ اسبی است و دیگری نیز ۲.۰ لیتری ۱۳۶ اسبی و ۱۸۴ اسبی. هردوی این انجین‌ها با گیربکس ۶ سرعته اتومات قابل سفارش خواهند بود.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.