به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا ، سرهنگ سعید روحی افزود: وی افزود: پس از بررسی مدرک احراز سکونت، کارت یا سند که بیش از شش ماه از صدور آن نگذشته، مجددا چاپ و از طریق پست، به منزل ارسال می شود. اما اگر بیش از شش ماه از تاریخ صدور کارت یا سند گذشته باشد، مالک یا نماینده قانونی او باید با در دست داشتن اسناد مالکیت به همراه وسیله نقلیه به یکی از مراکز تعویض پلاک مراجعه کند.
وی افزود: شهروندانی که موفق به دریافت سند و کارت خودروی خود از طریق پست به منزل نشده اند، می توانند با حضور در مراکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا و ارائه مدارک نسبت به دریافت اسناد خودروی خود اقدام کنند.
معاون فنی مهندسی و خدمات ترافیک پلیس راهور ناجا درباره مدارک مورد نیاز برای دریافت اسناد برگشتی خودرو توضیح داد: مالک باید در مرحله اول مدارک لازم برای احراز آدرس محل سکونت یا فعالیت خود را ارائه دهد.
سرهنگ روحی، این مدارک را هشت مورد عنوان کرد و افزود: سند مالکیت منزل مسکونی( به نام مالک وسیله نقلیه)، سند اجاره منزل مسکونی( به نام مالک وسیله نقلیه)، جواز کسب معتبر به نام مالک وسیله نقلیه، گواهی اشتغال به تحصیل فرزندان با ذکر آدرس محل سکونت والدین که به تایید آموزش و پرورش منطقه رسیده باشد از جمله این مدارک است.
وی ، معرفی نامه از اداره محل خدمت( ویژه کارکنان دولت و نیروهای مسلح) با ذکر آدرس محل سکونت کارکنان مزبور، در صورت ادعای سکونت مالک در منزل والدین، سند( استیجاری- ملکی) به نام پدر یا مادر، سند واحد مسکونی به نام همسر مالک وسیله نقلیه و آخرین فیش آب، برق یا گاز منزل را از دیگر مدارک لازم در این زمینه برشمرد.