به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از تسنیم ، سردار محمد حسین حمیدی با اشاره به بهرهمندی پلیس راه از سیستمهای نوین و فناوریهای جدید، اظهار کرد: در سالهای اخیر با توجه به افزایش ترددها و سختتر شدن کنترل ترافیکی توسط عامل انسانی، استفاده از فناوریهای نظارتی و کنترلی جدید در پلیس راه در دستور کار قرار گرفت و سیستمهای نوین نظارتی در نقاط مختلف کشور به کار گرفته شد.
رئیس پلیس راه راهور ناجا افزود: سیستم WIM یا سیستم توزین الکترونیکی در حال حرکت یکی از همین سیستمها است که توانایی توزین خودروهای سنگین را در حین حرکت تا سرعت 120 کیلومتر بر ساعت و در طول مسیرشان دارد.
وی ادامه داد: در حال حاضر تعداد 35 نمونه از این سامانه در جادههای کشور نصب شده که قادر است علاوه بر توزین خودروهای سنگین، تصویر این خودروها را نیز ثبت و در پایگاه داده خود ذخیره و به صورت آنلاین به مرکز داده ارسال میکند.
حمیدی گفت: در شرایط فعلی و با استفاده از این سامانه این امکان در اختیار ما است که علاوه بر توزین بار خودروها به صورت دیجیتالی و در حال حرکت، بارنامه خودرو نیز کنترل میشود و در صورت مغایرت میان وزن بار خودرو با آنچه در بارنامه ذکر شده، اطلاعات خودرو به پلیس راه اعلام شده و به این تخلف رسیدگی میشود.
رئیس پلیس راه راهور ناجا خاطرنشان کرد: علیرغم نصب تعداد 35 دستگاه توزین الکترونیکی در حال حرکت در جادههای کشور، نیازمند افزایش این تعداد به 100 عدد هستیم و امیدواریم با تامین بودجه لازم از سوی نهادها و دستگاههای مسئول، این تجهیزات تکمیل شده و در اختیار قرار گیرد.
به گفته حمیدی هزینه اضافه شدن هریک از این دستگاهها و اتصال آن به سامانه آنلاین، حدود یک میلیارد تومان است.