به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا ، «کامبیز عباسی» افزود: تخفیف 30 درصدی بیمه شخص ثالث ماشین های کشاورزی با هدف حمایت از این بخش اعمال می شود.
عباسی یادآوری کرد: ماشین های کشاورزی نیمی از سال غیرفعال است و به طور تک سرنشین استفاده می شود. این خودروها کمترین میزان تردد در جاده ها را دارد و در مقایسه با سایر خودروها از ریسک پایینی در تصادف های منجر به فوت برخوردار است.
«بیمه شخص ثالث ماشین های کشاورزی برای پلاک گذاری اجباری و مبلغ آن همسان با سایر خودروهای کشور بود، بنابراین برخی کشاورزان از بیمه شخص ثالث خودرو خودداری می کردند».
عباسی تصریح کرد: با پلاک گذاری ماشین های کشاورزی و سنددار شدن آنها، کشاورزان می توانند از این سند رسمی به عنوان وثیقه برای دریافت وام های بانکی استفاده کنند.
** پلاک گذاری 20 برابری ماشین های کشاورزی نسبت به دولت دهم
رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی اعلام کرد عملکرد دولت یازدهم در زمینه پلاک گذاری ماشین های کشاورزی نسبت به دولت پیشین 20 برابر بود.
«تخفیف 30 درصدی بیمه شخص ثالث ماشین های کشاورزی، روند پلاک گذاری را تسریع می کند. بنابراین امیدواریم تا پایان برنامه ششم توسعه همه کمباین ها و تراکتورها پلاک شود».
** تفکیک تعرفه بیمه ماشین های کشاورزی از راهسازی
رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی همچنین از تفکیک تعرفه بیمه ای ماشین های کشاورزی از خودروهای راهسازی کشور خبر داد و گفت: از این پس تعرفه بیمه ای ماشین های کشاورزی در قالب یک تعرفه جدید اعلام می شود.
عباسی ادامه داد: در گذشته تعرفه بیمه ای ماشین های کشاورزی و راهسازی در قالب یک تعرفه دیده می شد؛ در حالی که درصد خسارت و سوانح ماشین های راهسازی بیشتر از خودروهای بخش کشاورزی است.
به گزارش ایرنا، پیش از آغاز دولت یازدهم 12 هزار دستگاه تراکتور و کمباین پلاک شده بود که این میزان تا پایان دولت پیشین به 180 هزار دستگاه رسید.
به گفته رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی، تا پایان اردیبهشت ماه امسال نیز شمار این دستگاه ها به 182 هزار افزایش یافت.