به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از باشگاه خبرنگاران، مصطفی زندی مدیر کل روابط عمومی بیمه مرکزی با اشاره به این مسئله که باید افراد را ترغیب به استفاده از بیمه نامه بدنه در خودروها کنیم, اظهار کرد: بیمه شخص ثالث نوعی قانون است و محدودیت های خاص خود را دارد. این بیمه بیشتر به بحث های مربوط به خسارت های جانی و آسیب های جسمی است.
وی ادامه داد: تمرکز قانون گذار در بیمه شخص ثالث روی جرح و فوت بوده است که به واسطه این بیمه مردم راهی زندان ها نشوند. فردی که یک خودروی نامتعارف ( بیشتر از 220 میلیون تومان) سوار می شود نیاز است که در سال برای گرفتن بیمه بدنه اقدام کند.
زندی تصریح کرد: همچنین بیمه شخص ثالث به نحوی ترسیم شده است که فردی که بیمه نامه شخص ثلث دریافت کرده است, در صورت تصادفی که منجر به مرگ طرف مقابل شود, دیه به صورت کامل توسط بیمه 360 میلیون (در ماه حرام 440 میلیون) به خانواده متوفی پرداخت میشود. اما اگر این تصادف موجب خسارت جانی نشود، حدود 11 میلیون (2.5 درصد دیه مرد مسلمان در ماه حرام) به شخص خسارت دیده پرداخت میشود.
مدیر کل روابط عمومی بیمه مرکزی در پایان بیان کرد: بیمه بدنه در کشور ما به درستی جا نیافتاده است . از این رو افراد فکر میکنند با بیمه شخص ثالث می توانند در صورت تصادف نیاز مالی خسارت خود را دریافت کنند. اما این تفکر اشتباه است و نباید از بیمه شخص ثالث انتظار مالی داشت.