به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از ایلنا، غلامرضا سلیمانی درباره میزان هزینههای پرداخت شده از سوی صنعت بیمه برای مهار کرونا و هزینه درمان افراد مبتلا اظهار داشت: از همان بدو شیوع سیروس کرونا در کشور صنعت بیمه فعال بوده و برای کمک به شهروندان، برنامه ریزیهای تعیین شده را به اجرا رساند.
وی با اشاره به برخی از اقدامات انجام شده برای مهار ویروس کرونا در کشور از سوی شرکتهای بیمهای گفت: در راستای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا اعلام شد، بیمه شخص ثالت تمام خودروهایی که بیمهنامه آنها منقضی شده به صورت خودکار و بدون نیاز به حضور فیزیکی افراد تمدید میشود.
رییس کل بیمه مرکزی افزود: بنابراین از بیست و یکم اسفندماه تا پانزدهم اردیبهشت بیمه شخص ثالث خودروها به صورت خودکار بدون لحاظ جریمه تمدید خواهد شد و افراد میتوانند تا پانزدهم اردیبهشت به صورت الکترونیکی نسبت به تمدید بیمه نامه شخص ثالث اقدام کنند.
وی با بیان اینکه تاکنون 2 هزار میلیارد تومان بیمهنامه شخص ثالث را به صورت خودکار تمدید کردهایم، گفت: از 21 اسفند ماه تا 15 اردیبهشت ماه بیمهنامه 2 میلیون و 600 هزار دستگاه خودرو در سطح کشور به صورت غیرحضوری و الکترونیکی تمدید میشود که بعد از پانزدهم اردیبهشت ماه افراد میتوانند نسبت به تمدید بیمه از طریق حضور فیزیکی هم اقدام کنند.
سلیمانی درباره محصول و خدمات جدید شرکتهای بیمه متناسب با شرایط کرونا ادامه داد: یکی از محصولات جدید شرکتهای بیمه این بوده که تمام هزینههای درمانی افراد طرف قرارداد مبتلا را به کرونا را تحت پوشش قرار دادهاند و میدهند. بنابراین تمام افراد طرف قرارداد با شرکتهای بیمه که در مراکز و بیمارستانهای خصوصی تحت درمان بیماری کرونا بودهاند میتوانند با ارایه اسناد، هزینههای درمان را از این شرکتها دریافت کنند.
وی افزود: تمام کسانی که بیمه درمان تکمیلی دارند میتوانند اسناد درمان خود را برای دریافت هزینهها به شرکتهای طرف قرارداد ارایه دهند، طبیعی است که این حمایت بیمهای از مبتلایان شامل حال افرادی که بیمه تکمیلی ندارند، نمیشود.
رییس کل بیمه مرکزی اظهار داشت: اما در خصوص افرادی که طرف قرارداد شرکتهای بیمهای نیستند طبیعی است که شرکتها هم نسبت به این افراد و جبران خسارتهای آنها تعهدی ندارند.
سلیمانی با تاکید بر اینکه صنعت بیمه هم در شرایط کرونا ضربه دیده است، تاکید کرد: شرکتهای بیمه هم نتوانستهاند در این شرایط بخشی از پولها و درآمدهای خود را وصول کنند، شرکتهای بیمه هم اگر نتوانند درآمدهای خود را وصول کنند در پرداخت خسارت با مشکل مواجه میشوند.
وی افزود: البته تمام هزینههای درمان مبتلایان و فوت شدگان بر اثر کرونا را که ارتباط قراردادی با شرکتهای بیمه دارند پرداخت میشود و افرادی که طرف قرارداد با بیمهها نیستند باید از سایر سازمانهای متولی پیگیر جبران هزینهها باشند.
سلیمانی با تاکید بر اینکه در این مواقع است که مردم اهمیت صنعت بیمه را درک میکنند، اظهار داشت: در این شرایط صنعت بیمه در کنار مردم است. تا زمانی که کرونا در کشور مهار و ریشه کن نشده باشد شرکتهای بیمه به مردم خدمات ارایه میدهند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر نمیتوان درباره هزینه شرکتهای بیمه در رابطه با کرونا عددی را اعلام کرد، گفت: هزینههای صنعت بیمه برای مبارزه با کرونا بستگی به زمان پایان این شرایط در کشور دارد.
رییس کل بیمه مرکزی همچنین درباره همکاری با کشورهای همسایه برای توسعه خدمات بیمهای از جمله همکاری با افغانستان برای توسعه بیمه اتکایی در کشور گفت: برای توسعه صنعت بیمه با کشورهای همسایه توافقات خوبی انجام شده و اخیرا با افغانستان پروتکل همکاری در بخش بیمه مسافرتی به امضا رساندهایم که براساس آن تمام افغانها در ایران بیمه می شوند و ایرانیانی که سفر تجاری به این کشور دارند شامل حال این پوشش بیمه ای قرار می گیرند.
وی همچنین درباره میزان بدهی شرکتهای خودروسازی به صنعت بیمه اظهار داشت: خوشبختانه شرکتهای خودروسازی بدهیهای خود را پرداخت کردند و بدهی آنها در شرایط عادی قرار گرفته و در حال حاضر یک رابطه تجاری بین شرکتهای بیمه و شرکتهای خودروسازی برقرار شده است.