به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو» به نقل از ایرنا، محمدرضا نعمت زاده روز پنجشنبه در حاشیه بهره برداری از طرح توسعه شرکت یدکی موتور ایران در شهرستان ساوه در جمع خبرنگاران گفت: در حال حاضر مواد اولیه این صنعت (فولاد مخصوص) از خارج از کشور وارد می شود و بر مبنای اقتصاد مقاومتی و تلاش برای باروری توان داخل، بسترسازی برای دستیابیبه توان فنی و تولید این مواد در داخل کشور شده است.
وی افزود: با وجود همه مشکلات در حوزه صنعت، تولیدکنندگان با درایت و تعهد بالا دست از کار نکشیدند و اجازه ندادند تا محدودیت ها تولید را مختل کند و این سرمایه ای مهم برای حوزه اقتصادی است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: دولت تمامی تلاش را برای تامین منابع و رفع مشکلات نقدینگی واحدهای صنعتی به کار گرفته و امید است با همراهی بانک ها و اخذ تسهیلات از منابع خارجی، رشد و رونق تولید و صنعت با سرعت بیشتری رقم بخورد.
وی عنوان کرد: میانگین رشد صنعتی حاصل شده در سال جاری پنج درصد است و این در شرایطی است که رکود تورمی در کشور حاکم است و دولت توانسته با راهکارهای موثر این میزان رشد را محقق کند.
نعمت زاده یادآور شد:رونق در یک واحد صنعتی محرکی برای صنایع وابسته و عاملی ایجاد و حفظ اشتغال است و این مهم با جدیت در دست انجام است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به پرسش خبرنگار ایرنا مبنی بر تخصیص تسهیلات رونق تولید به واحدهای تجاری اظهار کرد: بر اساس مصوبه اعطای تسهیلات رونق تولیددولت بایداین تسهیلات در اختیار هفت هزار و 500 واحد تولیدی قرار می گرفت اماتاکنون سه برابر تعهد دولت تسهیلات پرداخت شده است.
وی گفت: امسال با احتساب واحدهای تولیدی در زمینه کشاورزی به 21 هزار و 500 واحد تسهیلات رونق تولید پرداخت شده است و روند اعطای تسهیلات ادامه دارد.
نعمت زاده،میزان پرداختی در قالب تسهیلات رونق تولید از در سال جاری 150 هزار میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: تلاش می شود که این رقم به بیش از 200 هزار میلیارد ریال افزایش یابد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: تسهیلات پرداخت شده رونق تولید در استان مرکزی به بیش از 6 هزار میلیارد ریال می رسد که به 948 واحد تجاری اعطا شده و در حال حاضر نیز طرحی به منظور پرداخت تسهیلات برای صنوف تولیدی متقاضی در حال تدوین است.
بهره برداری از شرکت یدک خودرو ایران و طرح توسعه شرکت پارس آمپول در ساوه، بهره برداری از نیروگاه خورشیدی در اراک، بازدید از ایرالکو و بررسی مشکلات این صنعت ، حضور در نشست اقتصاد مقاومتی استان مرکزی، دیدار با نماینده ولی فقیه استان و بازدید از نمایشگاه فرش کشور از جمله برنامه های سفر یک روزه وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی است.
استان مرکزی دارای 2 هزار و 800 واحد صنعتی و تولیدی است.