به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو» به نقل از دنیای اقتصاد، گمانهزنیها حتی به مکان تولید محصولات مشترک هم رسیده و اینکه مثلا شرکت ایرانی نمیداند از ظرفیت تولید خود چگونه باید استفاده کند. مسلم است که هر قراردادی بهخصوص وقتی مربوط به حضور شرکتهای خارجی در ایران باشد با انتقادهایی مواجه شود این انتقادها ممکن است در حوزهای سازنده باشد و در حوزهای دیگر مخرب، اما هر چه هست در قرارداد 10 سال پیش خودروسازان کشورمان با شرکت رنو این انتقادها به توقف سه ساله تولید تندر-90 در ایران منجر شد.حتی برخی دستاندرکاران این جوینت ونچر را متهم به خیانت به صنعت خودرو کشور خواندند.
نتیجه هجمهای که به این قرارداد شد تنها محرومیت مشتریان داخلی از خودرویی بود که کیفیت آن سرآمد دیگر تولیدات داخلی محسوب میشد. در هر صورت تندر -90 با تمام انتقادها و فراز و نشیبهایی که طی کرد به سرانجام رسید این در حالی است که مشتریان داخلی نیز بهره کافی از تولید این خودرو فرانسوی بردند. با تمام این اوصاف هماکنون نیز در شرایطی قرار گرفتهایم که بازگشت شرکت پژو با انتقادهایی از جنس انتقادات وارد بر رنو مواجه شده است. اینکه پژو با تشدید تحریمها به ناگهان ایران را ترک و ایرانخودرو را با ضرر و زیان مواجه کرد انتقاد صحیح و بجایی است، اما به گفته مسوولان وزارت صنعت،معدن و تجارت و ایرانخودرو، رویکرد جدید این شرکت در همکاری با بزرگترین خودروساز کشور بهطور حتم جبران مافات خواهد کرد.
برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.