به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا ، علی رحمتی افزود: بخشی از خواسته های کامیون داران از جمله قرار گرفتن شغل آنها در زمره مشاغل سخت و زیان آور هم در حوزه وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی در حال بررسی است.
وی با بیان اینکه بیمه تکمیلی یکی از خواسته های کامیون داران بود، اضافه کرد: هم اکنون کامیون داران و همه افراد تحت تکفل آنها بیمه تکمیلی دارند.
رحمتی از برخورد قاطع با شرکت های متخلف حمل و نقل در استان خبر داد و بیان کرد: امسال 20 شرکت حمل و نقل بار و مسافر در این استان به علت تخلف انجام داده جریمه شده و در روزهای اخیر شرکت حمل و نقل خلیج فارس به علت پرداخت نکردن حق و حقوق رانندگان پلمب شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اردبیل ادامه داد: جریمه نقدی، تعطیلی، تعلیق، تعطیلی یک ماهه، توبیخ کتبی و تذکر از جمله تصمیم های اخذ شده در کمیسیون ماده 12 برای شرکت های متخلف بوده است.
او اضافه کرد: برخورد با تخلفات شرکت ها و حفظ حقوق رانندگان و مسافران از جمله اهداف اصلی تشکیل جلسات این کمیسیون است.
رحمتی گفت: اخذ کمیسیون اضافی، پرداخت نکردن کرایه، شکایت مسافران ، رعایت نکردن ضوابط حمل و نقل و ایمنی ، صدور بارنامه برای رانندگان فاقد صلاحیت و صدور صورت وضعیت مسافری برای رانندگان اتوبوسهای برون شهری که فاقد کارت معاینه فنی و تجهیزات ایمنی خودرو بودند از جمله تخلفات عمده شرکت های حمل و نقل کالا و مسافر می باشد.
وی با اشاره به اینکه تاکنون کامیون داران استان اردبیل خواسته های خود را به صورت منطقی اعلام کرده اند، گفت: هم اینک کامیون داران این استان به صورت عادی فعالیت می کنند و هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
رییس کمیته حمل و نقل ستاد خدمات سفر استان اردبیل از رانندگان و مسافران خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف شکایت خود را از طریق سامانه های 141، شهراه، نمایندگی های مستقر در شهرک حمل و نقل، پایانه های شهری و یا تماس تلفنی با شماره 33743799 جهت بررسی و رسیدگی به اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اردبیل اطلاع دهند.
46 شرکت حمل و نقل بار و مسافر در استان اردبیل فعالیت دارد.