به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از فارس، محمدرضا دهداریپور شب گذشته در برنامه شبگردی اصحاب رسانه از منطقه 6 تهران و در حاشیه بازدید از مرکز مکانیزه پسماند خشک شهرداری این منطقه اظهار داشت: منطقه 6 تهران به دلیل وجود مجتمعهای تجاری،وزارتخانهها و دیگر شرکتها بیشترین مقدار مقوا را در حوزه پسماند دارد که در گذشته پسماندهای خشک را با دست تفکیک میکردند ولی امروزه این اقدام مکانیکی صورت میگیرد.
وی ادامه داد:در سال 95 بنای مرکز مکانیزه پسماند خشک با 2350 متر زیربنا و با اسکان کارگران با اعتبار 6و نیم میلیارد تومان تصویب شد و تا مرداد ماه سال جاری حدود 45 درصد پیشرفت فیزیکی داشت و در حال حاضر آمادگی تفکیک 50 تن پسماند خشک در روز را دارد.
شهردار منطقه 6 بیان داشت:روزانه حدود 300 تن زباله خشک در منطقه تولید میشود و کاملا به صورت مکانیزه پسماند از یکدیگر تفکیک میشود و با مجتمعهای اداری و دیگر نهادها نیز وارد صحبت شدهایم تا پسماندها را از مبدا دریافت کنیم.
دهداریپور یادآور شد: در راستای تشویق پسماند خشک از مبدا نیز کانکسهایی را تهیه کردهایم که شهروندان بتوانند پسماندهای خشک را به کانکسها تحویل دهند و هدایایی دریافت کنند. در حال حاضر 9 درصد پسماندهای این منطقه به صورت تفکیک از مبدا است که در این راستا برنامههایی دادیم و امیدواریم تا انتهای سال 98 به 16 درصد برسد.
وی درباره زبالههای بیمارستانی این منطقه گفت:هیچ زباله بیمارستانی به مرکز پسماند نمیآید.
در ادامه این شبگردی دهداریپور در خصوص مجموعه مدیریت بحران در منطقه 6 تهران که به زودی افتتاح میشود،گفت:این مجموعه در مقابل زلزله 8 ریشتری مقاوم است و 6 هزار متر بنا دارد که 22 میلیارد تومان برای این مجموعه هزینه شده است.
شهردار منطقه 6 ادامه داد:این پایگاه ویژه بحران در دو قسمت ورزشی و مدیریت بحران ایجاد شده است و به زودی افتتاح خواهد شد.
دهداریپور گفت: این سوله انبار مدیریت بحران نیز است و در هنگام وقوع حادثه تجهیزات لازم به گروههای اولیه نجات داده میشود تا اقدامات لازم را انجام دهند و در حال حاضر 5 میلیارد تومان تجهیزات مدیریت بحران در این سوله وجود دارد.
وی در جمع خبرنگاران درباره پروژههای این منطقه اظهار داشت: محدوده منطقه 6 از جنوب به خیابان انقلاب و از شمال به بزرگراه همت و همینطور به بزرگراههای چمران و مدرس منتهی میشود.
شهردار منطقه 6 افزود: این منطقه حدود 260 هزار نفر جمعیت دارد و یک و نیم میلیون نفر جمعیت این منطقه در طول روز است چرا که این منطقه دارای ادارات، وزارتخانهها، دانشگاه تهران،امیرکبیر، دانشگاه تربیت معلم و ... است.
دهداریپور افزود:هنگامی که این منطقه از شهرداری تهران را تحویل گرفتم 50 درصد درآمدهای نقدی محقق شده بود و در حال حاضر 95 درصد این درآمدها به وقوع پیوسته است.
وی اظهار داشت: به زودی پروژههای فنی و مهندسی این منطقه مانند مجموعه ورزشی کردستان، مسجدحضرت زهرا (س)، سرای محله گلها، افتتاح خواهد شد که با سرای محله در کنار یکدیگر ساخته شده است و این اتفاق برای اولین بار است.
شهردار منطقه 6 گفت: تفاهمنامهای با پردیس هنرهای زیبایی منعقد شده است و بدین ترتیب از دانشجویان حوزههای مختلف کمک میگیریم تا در حوزه خدمات شهری و زیبایی شهر ما را همراهی کند و با دانشگاه امیرکبیر و سازمان فنی و عمرانی تفاهم نامهای منعقد شده و اولین مرکز تمام هوشمند به بهرهبرداری برسد.
دهداریپور خاطرنشان کرد: این پارک هوشمند نیز در منطقه 6 به زودی به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی درباره توسعه استفاده از دوچرخه و حمل و نقل پارک نیز گفت: دوچرخههای بخش خصوصی در منطقه 6 با حدود 15 ایستگاه با 400 دوچرخه فعال شده است و 8 کیلومتر مسیر دوچرخه آماده داریم که سعی میکنیم منطقه 6 را به مناطق جنوبی متصل کنیم و امیدواریم در سال 98 ده کیلومتر دیگر به این مسیر اضافه شود و تعداد دوچرخهها افزایش یابد.
شهردار منطقه 6 گفت:مسیر دوچرخه سواری کوی دانشگاه تا پردیس نیز تا دو ماه آینده به بهرهبرداری میرسد.
دهداریپور گفت: جلسات مختلفی با معاونتها در خصوص اصلاح هندسی میدان هفت تیر داشتیم و بنا داریم پلازای 8 هزار متری در این مکان ایجاد کنیم و تا انتهای اردیبهشت سال بعد به بهرهبرداری برسد.