به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا ، ثریا شارقی افزود: موتور سواری زنان همانند ماشین سواری زنان عربستان است که زمانی تابو بوده و اکنون برطرف شده است. در حال حاضر خودروهای تک سرنشین بسیاری در سطح شهر تردد میکنند و اگر استفاده از موتورسیکلت فرهنگسازی شود به نوعی به ترافیک کشور کمک میشود؛ ضمن اینکه اگر این موضوع به فرهنگ تبدیل شود، دوچرخهسواری زنان نیز فرهنگسازی میشود تا مقداری از مشکلات ترافیکی کاسته شود.
مدیرکل امور بانوان استانداری تهران ضمن بیان اینکه در حال حاضر استفاده از موتورسیکلت نسبت به خودرو در بسیاری از کشورها غالب است و از سوی دیگر به قدری موتورسواری زنان در این کشورها عادی است که برای این امر برنامهریزی جدایی دارند تاکید کرد: بنابراین از این موضوع بسیار استقبال میکنم؛ البته ممکن است در ابتدای امر موتورسواری زنان به چشم آید اما با توجه به ترافیک سنگینی که در کلانشهرها به دلیل وجود خودروهای تک سرنشین وجود دارد، این امر در صورت رعایت استانداردهای لازم هم کمککننده محیط زیست خواهد بود و هم به مطالبه زنان توجه میشود.
شارقی یادآور شد: اگرچه ممکن است تعداد کمی از زنان خواستار موتورسواری باشند اما این مطالبهای است که باید به آن پاسخ داده شود و با آن عادی برخورد کرد.