به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، آفرود یکی از هیجان انگیزترین تفریحاتی است که کمتر کسی علاقه به تجربه آن را ندارد. آفرود رانندگی خارج از جاده و به نوعی رانندگی در فضایی هیجانی مانند شن و ماسه، رودخانه، گل و لای، برف، سنگ و سایر زمینهای طبیعی است.
وقتی اسم آفرود آورده میشود در ذهن همگان، رانندگی خارج از جادهها در مسیرهای صعب العبور تداعی میشود که نیازمند ماشینهای دو دیفرانسیلی مخصوص آفرود است.
امروزه این ورزش هیجان انگیز مورد استقبال بسیاری از جوانان قرار گرفته است تا جایی که هر ساله مسابقات آن با رونق بسیار زیادی برگزار میشود.
آفرود یکی از سرگرمی هایی است که نیاز به تجهیزاتی دارد و برای این سفر نیاز است تا آنها را فراهم کنید در غیر اینصورت در سفر به مشکل بر خواهید خورد.
آفرود نوعی کوه نوردی، دریانوردی، حرکت در مسیرهای در برفی و گل و لای است که باید برای آن آماده شد تا زمانی که گرفتار شدید، بتوانید از آن خارج شوید. دامنه آفرود بسیار وسیع است، از رانندگی در جادههای برفی، شن و ماسهای، کوهستانی و ... گرفته تا رانندگی به صورت کاملا حرفهای در مسابقات آفرودی که همه را در بر میگیرد. در این گزارش قصد داریم شما را با تجهیزات مورد نیاز آفرود آشنا کنیم.
کیت پنچرگیری: زمانی که به سفر می رویم هر لحظه ممکن است به هر دلیل لاستیک ماشین پنچر شود و در این زمان به دلیل عدم دسترسی به تعمیرگاه خودرو باید مجهز به یک کیت پنچرگیری دارید. کیت پنچرگیری یکی از مهمترین ابزارهای امداد و نجات خودرو برای سفرهای آفرودی است که به کمک آن میتوان در سریعترین زمان ممکن و بدون نیاز به جک و زاپاس، انواع خودروهای سواری، وانت، شاسی بلند و ... را تعمیر و پنچرگیری کرد.
کیت پنچرگیری شامل ابزارهای متعددی است. این کیت شامل ابزارهای متعددی از جمله روغن روان کننده ابزار، لوازم جانبی والو، 20 عدد نوار پنچرگیری، آلن، انبردست، کاتر و ابزارهایی از جنس استیل (وسیلهای شبیه به درفش)، برای جا زدن و قرار دادن نوار پنچرگیری است.
تمامی ابزار آلات برای مواجه شدن با لاستیک پنچر درون یک کیف نگهدارنده قرار گرفته که حجم کمی دارد و علاوه بر این به راحتی جا به جا می شود.
با کیت پنچرگیری چگونه باید کار کرد؟
برای استفاده از این کیت باید در قدم اول محل پنچرگیری را با استفاده از وسیلهای که شبیه به درفش است،سوراخ کرد، سپس نوار پنچرگیری را به وسیله ابزار دیگری که دارای محفظه بوده، وارد سوراخ لاستیک کرده و سپس آهسته آن را میچرخانیم و بیرون میکشیم تا نوار پشت لاستیک گره خورده و از خروج باد جلوگیری کند که در نهایت میتوان از طریق ابزار آلات دیگر به راحتی نوار اضافی را حذف و لاستیک را تمیز کرد.