به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو» به نقل از ایران جیب، بزرگترین خودروساز آمریکا که مالک کارخانههای شورلت، بیوک، کادیلاک و GMC است، قرار است 27 میلیارد دلار در ساخت ماشینهای الکتریکی سرمایهگذاری کند. در نتیجه این سرمایهگذاری تا پنج سال دیگر سی مدل الکتریکی به بازار عرضه خواهد شد.
جنرالموتورز اولین کارخانه بزرگ خودروسازی است که برای توقف تولید ماشینهای بنزینی و دیزل تاریخی مشخص اعلام میکند. اگرچه اکثر خودروسازان تاریخهایی برای از رده خارج کردن ماشینهای دیزل و بنزینی اعلام کردهاند، اما اغلب همچنان به تولید ماشین با قوای محرکه هیبرید که ترکیبی از موتور الکتریکی و موتور بنزینی است ادامه خواهند داد.
دو خودروساز برتر جهان، تویوتا و فولکسواگن اگر چه میلیاردها دلار در ساخت موتورهای الکتریکی و هیدروژنی سرمایهگذاری کردهاند، اما هنوز تاریخی برای از رده خارج کردن موتورهای درونسوز اعلام نکردهاند. هر دو کارخانه اعلام کردهاند که تولید دیاکسید کربن در کارخانهها و ماشینهایشان را تا سال 2050 به صفر خواهند رساند.
ولوو تنها شرکتی است که تاکنون تاریخی مشخص برای الکتریکی کردن همه مدلهایش اعلام کرده است. این شرکت قصد دارد تا سال 2030 استفاده از موتور بنزینی را کنار بگذارد. این شرکت که تحت مالکیت کارخانه چینی جیلی فعالیت میکند، با تولید حدود 670 هزار دستگاه ماشین نسبت به جنرالموتورز کارخانه کوچکی محسوب میشود.
تحلیلگران معتقدند که با انتخاب جو بایدن به ریاست جمهوری آمریکا سرعت الکتریکی شدن خودروسازان آمریکایی بیشتر خواهد شد. آقای بایدن نسبت به دونالد ترامپ توجه بیشتری به محیط زیست دارد و انتظار میرود سیاستهای جدیتری برای کاهش آلودگی خودروها معرفی کند.