به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از مهر، سردار محمدحسین حمیدی با اشاره به برخورد پلیس با تخلفات حادثهساز اظهار کرد: از ابتدای سال جاری، دو هزار و 818 راننده پرخطر شناسایی و در قالب قرارگاه کنترل سرعت از آنها تعهد اخذ شده است.
وی افزود: برخی از آموزشهای لازم به این رانندگان حین اخذ تعهد داده شده است و اگر بعد از زمان تعهد این رانندگان رفتار پرخطر حین رانندگی داشته باشند با هماهنگی دستگاه قضا مبلغ جریمه آنها افزایش پیدا میکند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با اشاره به اینکه قرار است هزینه تخلف رانندگان پر خطری که پلیس بارها به آنها تذکر داده است افزایش پیدا کند، گفت: دو برابر شدن مبلغ جرایم برای این افراد حداقل مجازاتی است که برای این رانندگان در نظر گرفتهایم.
محرومیت رانندگی تا پایان عمر از دیگر جرایم در نظر گرفته شده برای رانندگان پرخطر
حمیدی بیان کرد: البته جرایم دیگری هم برای این رانندگان در نظر گرفتهایم، به عنوان مثال ممکن است راننده متخلف تا آخر عمر از رانندگی محروم شود و یا اینکه خودروی او برای طولانی مدت توقیف شود.
وی با اشاره به اینکه برخورد با رانندگانی که بارها به آنها تذکر داده شده است اما همچنان رفتار پرخطر ترافیکی دارند فقط مربوط به خودروهای شخصی نمیشود، گفت: اگر خودروهای سازمانی، دولتی و اداری تخلفشان زیاد شود ما سازمان یا اداره را موظف به برخورد با آن راننده میکنیم.
رئیس پلیس راهور پایتخت خاطرنشان کرد: بعد از 6 ماه اگر راننده پرخطر تخلفی نکند نمره منفی او پاک میشود.
بعد از کرونا طرح ترافیک باید صد درصد اعمال شود یعنی به شرایط قبل کرونا بازگرددحمیدی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه پلیس چه نظری در ارتباط با تغییر ساعت طرح ترافیک دارد، گفت: کمسیون مشترکی بین پلیس، شهرداری و سازمانهای دیگر به نام شورای ترافیک وجود دارد، هرگونه تصمیم برای کاهش یا افزایش محدودیتها در آن کمیسیون مطرح و در نهایت تصمیم گیری میشود.
وی ادامه داد: پلیس متناسب با شرایط برای کاهش یا افزایش طرح ترافیک نظرش فرق میکند، الان که شرایط کرونایی است ایجاب میکند که طرح ترافیک 50 درصدی اعمال شود، اما انشاءالله بعد از کرونا طرح ترافیک باید صد در صد اعمال شود یعنی به شرایط قبل کرونا بازگردد.