به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از ایرنا، سرهنگ رابعه جوانبخت افزود: در تبصره 2 ماده 719 قانون مجازات اسلامی نیز آمده است، اگر همان راننده در صحنه بماند و موجبات تخفیف آلام و جراحات مصدوم را فراهم کند، از تخفیف مجازات برخوردار میشود.
وی تاکید کرد: قانون در برابر رانندهای که شهروندی مسئول و متعهد است با رانندهای که مسئولیت خود را انجام نمیدهد رفتاری مشابه نخواهد داشت.
کارشناس تصادفات پلیس راهور فاتب یادآور شد: رانندگان نباید تصور کنند، در همه موارد تصادف آنها مقصر هستند، بلکه در بسیاری از اوقات عابر پیاده مقصر است؛ لذا اگر با عابر پیادهای تصادف کردند در محل بمانند و پای آن تصمیم بایستند چرا که قانون و بیمه، حمایتها و پوششهای لازم را انجام میدهد.
مخدوش کردن پلاک جرم و در مراجع قضائی رسیدگی میشود
معاون هماهنگ کننده پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: طرح برخورد قاطع با رانندگانی که اقدام به پوشش پلاک از طریق پوشاندن، گذاشتن کاور و یا دیگر پوششها به منظور ورود به محدوده طرح ترافیک یا محدوده کاهش آلودگی هوا و ... اقدام میکنند در دستور جدی کار ماموران ما قرار دارد.
سرهنگ جهانشاه بهرام آبادی ادامه داد: عوامل پلیس راهور با حضور فیزیکی در سطح معابر پایتخت و استفاده از دوربینهای نظارتی و ثبت تخلف شهری به صورت مکانیزه، برای رانندگان متخلف اعمال قانون خواهند کرد.
وی گفت: به استناد ماده 720 قانون مجازات اسلامی هرگونه تغییر در ارقام پلاک و مخدوشی آن جرم بوده و در صورت مشاهده ماموران پلیس ضمن جلوگیری از تردد این خودروها برای رسیدگی و برخورد قانونی به مرجع قضائی معرفی میشوند.