به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، اتوبوس تمام برقی آتروس به واسطه بهره گیری از موتور الکتریکی 470 اسب بخار قدرت و 3500 نیوتن متر گشتاور تولید می کند. وزن خالص این اتوبوس 19.500 کیلیوگرم و طول آن 12.1 است. در تعلیق جلو از سیستم بادی 2 خمره ای استفاده شده و تعلیق عقب آن سیستم 4 خمره ای با 4 کمک فنر هیدرولیک دارد. آتروس در سیستم ترمز از دیسک برای دو محور جلو و عقب استفاده می کند و ترمز دستی آن یک سیستم تمام پناماتیک با عملکرد بر روی محور عقب است. همچنین این اتوبوس شهری قابلیت بازیابی انرژی در هنگام ترمزگیری و حرکت در سراشیبی است.
از جلمه تجهیزات و امکانات این اتوبوس تمام برقی می توان به تاخوگراف، آینه جانبی الکترونیکی با قابلیت دید در شب، چراغ روشنایی روز، چراغ های جلو الایدی، صندلی راننده قابل تنظیم و مجهز به کمربند ایمنی سه نقطه ای، تابلو دیجیتال اعلام مسیر، پشتی مخصوص افراد کم توان و معلول، سیستم مالتی پلکس، صفحه نمایشگر 5.7 اینچی، دوربین دید عقب و در میانی رنگی، بخاری سقفیریال پرده آفتاب گیر جلو و جانبی راننده، سیستم یخ زدایی شیشه عقب، سیستم کاهش و افزایش ارتفاع خودرو، بوق دنده عقب، سیستم صوتی مجهز به درگاه یواسبی و 6 بلندگو، زاپاس با رینگ فولادی و چکش اضطراری و کپسول آتش نشانی اشاره کرد.
پک باتری های اتوبوس شهری آتروس از نوع LFP و با سطح حفاظتی IP68 است که حداقل ذخیره انرژی سری این باتری ها پس از شارژ 250 کیلووات-ساعت است و حداقل چگالی انرژی آن 166 وات بر کیلوگرم اندازه گیری شده است. همچنین آتروس از دو باتری 12 ولتی 200 آمپری نیز برای انجام امور برقی بهره میبرد.