به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از فارس، کارشناسان معتقدند همه گیرشدن این کامیون ها تاثیری اساسی بر فرایند حمل و نقل جاده ای کالا خواهد گذاشت و اقتصاد این پدیده را متحول خواهد نمود. آنها می گویند بعد از همه گیر شدن این کامیون ها شاهد عرضه اتوبوس های بدون نیاز به راننده نیز خواهیم بود. هر چند با توجه به حضور مسافران انبوه در این خودروها انجام چنین کاری باید با دقت و ظرافت فوق العاده ای صورت بگیرد.
این کامیون بدون نیاز به راننده که Inspiration نام گرفته توسط شرکت دایلمر ساخته شده و می تواند کالاهای مختلف را در جاده های آمریکا جابجا کند.
کامیون مذکور به گونه ای برنامه ریزی شده که می تواند در یک مسیر ثابت به مسافرت خود ادامه دهد، سرعتش را به تناسب شرایط و به خصوص موقعیت مکانی تغییر دهد، الگوهای ترافیکی را درک کرده و رعایت نماید و با استفاده از دوربین هایی که تا شعاع صدمتری را در جلویش اسکن می کنند از برخورد با موانع جاده ای جلوگیری نماید.
رادار دیگری که به این خودروی بزرگ وصل شده می تواند تا شعاع 250 متری را برای بررسی شرایط مشابه کنترل نماید.
استفاده از چنین کامیونی از لحاظ اقتصادی کاملا مقرون به صرفه است، زیرا با توجه به انجام محاسبات دقیق برای کاهش یا افزایش سرعت از مصرف سوخت می کاهد. علاوه بر این حرکت زنجیره ای کامیون های مذکور از تاثیر مقاومت هوا می کاهد و باز هم بر کاهش مصرف سوخت تاثیر مثبت می گذارد.