به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا، داوود کشاورزیان روز پنجشنبه در جریان بازدید از آخرین وضعیت بهسازی راه کربلا (ایلام - مهران) اظهار کرد: این به آن معنی نیست که دستگاه های مرتبط به لحاظ فنی دچار مشکل هستند بلکه این یک تعریفی قانونی است و براساس مصوبه دولت 25 سال سن فرسودگی محسوب می شود.
وی افزود: همچنین بیش از 65 هزار دستگاه خودروی ناوگان باری بالای 35 سال عمر در کشور وجود دارد که در این خصوص یک برنامه ای از محل منابع شرکت نفت به تصویب شورای اقتصاد رسیده که امیدواریم در مرحله اول بتوانیم این تعداد ناوگان فرسوده را نوسازی کنیم.
معاون وزیر راه ادامه داد: مقرر شد از محل صرفه جویی که در مصرف سوخت این ناوگان اتفاق می افتد شرکت نفت مبلغی را به عنوان یارانه سود وام پرداخت کند تا وامی را که سرمایه گذار برای نوسازی خودروی خود می گیرد با نرخ و سود کمتری باشد و بتواند اقساط خود را راحت تر پرداخت کند.
کشاورزیان یادآور شد: از محل منابع داخلی این سازمان هم بیشتر بر روی نوسازی ناوگان مسافری (اتوبوس، مینی بوس، ون و سواری) متمرکز شده ایم و برای هرکدام از این ناوگان مختلف یک سقف وامی معادل 70 درصد قیمت در نظر گرفته شده که این میزان بترتیب در ون 80، مینی بوس 120 و اتوبوس 350میلیون تومان تسهیلات کم بهره پرداخت می شود.
وی گفت: اگر بهره بانکی 25 درصد باشد تلاش می کنیم سرمایه گذار حداکثر 10 با 12 درصد از سود وام را بپردازد و بقیه از محل منابع داخلی این سازمان به عنوان کمک یارانه سود تسهیلات بانکی پرداخت شود.
رییس سازمان راهداری و حمل و نقل و پایانه ها در پاسخ به دیگر سوال خبرنگار ایرنا در خصوص نصب و تعویض علایم راهداری در جاده ها گفت: یکی از فعالیت های جاری سازمان راهداری تامین تابلوهای اطلاعاتی و هشدار دهنده است.
کشاورزیان تاکید کرد: سیاست سازمان راهداری این است که اعتبارات بر اساس اولویت ارتقای ایمنی هزینه شود که بخشی از این مهم شامل نصب تابلوها، خط کشی، اصلاح قوس ها، تقاطع، دو برگردان و استفاده از دوربین برای کنترل رفتار پرخطر و تقویت پاسگاه و پلیس راه ها است.
معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل و پایانه ها روز پنجشنبه به منظور بازدید از آخرین وضعیت بهسازی راه کربلا (ایلام - مهران) به استان ایلام سفر کرد.